Επταμελής σπείρα διέρρηξε δύο σπίτια στην Αμαλιάδα

Επταμελής σπείρα διέρρηξε δύο σπίτια στην Αμαλιάδα

. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες και τον εντοπισμό του συνεργού τους

Επταμελής σπείρα διέρρηξε δύο σπίτια στην Αμαλιάδα
Κάτι λιγότερο από μια ώρα κράτησε η χαρά της σπείρας επτά Ελλήνων, που διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού μιας 65χρονης στην Αμαλιάδα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ. Μόνος ένας κατάφερε να διαφύγει, καθώς τα στοιχεία του δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι υπόλοιποι έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή τους όλα τα κλοπιμαία και τα απέδωσαν στην 65χρονη. Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 19 και 22 χρόνων που είχαν τους ρόλους του τσιλιαδόρου και του οδηγού του οχήματος διαφυγής και τέσσερις γυναίκες 17, 18, 33 και 35 χρόνων που έκαναν την διάρρηξη.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα είχαν διαπράξει και άλλη διάρρηξη στο σπίτι μιας 58χρονης στην Αμαλιάδα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο με αιχμηρό αντικείμενο και είχαν αρπάξει κοσμήματα και κινητά. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες και τον εντοπισμό του συνεργού τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης