Κοκαΐνη και χασίς σε δυο σπίτια στην Πρέβεζα

Κοκαΐνη και χασίς σε δυο σπίτια στην Πρέβεζα

Βρέθηκαν μετά από έφοδο που έκαναν μαζί με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών

Κοκαΐνη και χασίς σε δυο σπίτια στην Πρέβεζα
Έφοδο σε δυο σπίτια στην Πρέβεζα έκαναν μαζί με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι οι ένοικοί τους είχαν στην κατοχή τους «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά τα οποία ενδεχομένως διακινούσαν.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας που έκανε ο αστυνομικός σκύλος, οι δύο δράστες ηλικίας 34 και 72 χρόνων είχαν στα σπίτια τους οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 94,4 γραμμαρίων, μία συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 2,1 γραμμαρίων και άλλη μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 0,9 του γραμμαρίου. 

Κλείσιμο
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι ένοικοι των δυο σπιτιών βρέθηκαν με χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Προς το παρόν, η κατηγορία που τους απαγγέλθηκε είναι αυτή της κατοχής ναρκωτικών, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν πωλούσαν το παράνομο εμπόρευμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης