Τσέπωσε τα μεροκάματα των ομοεθνών του

Τσέπωσε τα μεροκάματα των ομοεθνών του

Ο  ιδιοκτήτης των χωραφιών σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας έμεινε έκπληκτος όταν δυο Πακιστανοί εργάτες πήγαν να τον δουν για να διαμαρτυρηθούν επειδή δεν είχαν πληρωθεί για την εργασία τους

Η βαφτισιμιά έδωσε το κλειδί της ηλικιωμένης νονάς της στους ληστές
Δεν του έφτανε το δικό του μεροκάματο και… οικειοποιήθηκε και αυτά των ομοεθνών του, που ο εργοδότης τους του έδωσε να τους τα παραδώσει ένας… αχόρταγος Πακιστανός ο οποίος φρόντισε να εξαφανιστεί αμέσως μετά με γεμάτες τσέπες!

Ο  ιδιοκτήτης των χωραφιών σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας έμεινε έκπληκτος όταν δυο Πακιστανοί εργάτες πήγαν να τον δουν για να διαμαρτυρηθούν επειδή δεν είχαν πληρωθεί για την εργασία τους. Ο εργοδότης τους διαβεβαίωσε ότι είχε δώσει 550 ευρώ στον 29χρονο ομοεθνή τους που είχε μεσολαβήσει για να προσληφθούν. Εκείνος, όμως, τα… τσέπωσε χωρίς να τους τα παραδώσει!

Κλείσιμο
Μετά την καταγγελία των δυο εργατών, που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, ο 29χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας αλλά είχε περάσει το αυτόφωρο και γλίτωσε τη σύλληψη. Όμως, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης