Ηράκλειο: Έμπαινε στα σπίτια και ... έφευγε πλουσιότερος

Ηράκλειο: Έμπαινε στα σπίτια και ... έφευγε πλουσιότερος

Πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής των Δαφνών Ηρακλείου είχε διαπράξει από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τις 25 Μαρτίου

Ηράκλειο: Έμπαινε στα σπίτια και ... έφευγε πλουσιότερος
Πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής των Δαφνών Ηρακλείου είχε διαπράξει 35 χρονος από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τις 25 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία που έφτασε στα ίχνη του από τις κλοπές αποκόμισε σημαντικά χρηματικά ποσά. 

Για τον 35χρονο άνδρα στα ίχνη του οποίου έφτασαν σήμερα οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Μύρωνα σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 35χρονος είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλη λεία τόσο σε χρήματα όσο και σε κοσμήματα. 

Κλείσιμο
Ενδεικτικά, από το ένα σπίτι στο οποίο μπήκε, κατάφερε να αρπάξει κοσμήματα αξίας 1500 ευρώ ενώ από ένα άλλο, χρηματικό ποσό της τάξης των 1500 ευρώ. Πλούσια όμως ήταν η λεία του και από σπίτι από το οποίο αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ ενώ από τα άλλα δύο άρπαξε χρήματα και κοσμήματα μικρότερης αξίας. 

Πηγή: ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης