Συλλήψεις για χασίς σε Κοζάνη και Δράμα

Συλλήψεις για χασίς σε Κοζάνη και Δράμα

Στα σπίτια του 24χρονου και της 28χρονης βρέθηκαν συνολικά 29,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 15 σπόροι και τρεις τρίφτες τα οποία κατασχέθηκαν

Συλλήψεις για χασίς σε Κοζάνη και Δράμα
Μικροποσότητες ναρκωτικών βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε δύο άνδρες ηλικίας 24 και 35 χρόνων και μία 28χρονη γυναίκα στους οποίους έκαναν έλεγχο στην Κοζάνη κι έτσι τους πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, έκαναν και έρευνες στα σπίτια τους, αλλά σε αυτό του 38χρονου δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο.

Όμως, στα σπίτια του 24χρονου και της 28χρονης βρέθηκαν συνολικά 29,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 15 σπόροι και τρεις τρίφτες τα οποία κατασχέθηκαν. Οι τρεις συλληφθέντες, που είναι όλοι Έλληνες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Και στην Δράμα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 44χρονο Έλληνα όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του και διαπίστωσαν ότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26,3 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορο΄λυμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης