Επισκέψεις θεσμικών εκπροσώπων στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Επισκέψεις θεσμικών εκπροσώπων στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης

Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης επισκέφθηκαν διαδοχικάο βουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ κύριος Δημήτρης Βέττας καθώς και κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή κύριο Χρήστο Σταϊκούρατον οποίο συνόδευαν στελέχη τοπικών παραγωγικών φορέων.

Επισκέψεις θεσμικών εκπροσώπων στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο επαφών με εκπροσώπους ελληνικών βιομηχανιών.
Ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ενημέρωσε τους επισκέπτες σχετικά με την ιστορία, την πορεία αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας. Μεταξύ άλλων ανέπτυξε τη δυναμική και το ρόλο της εταιρίας στην ελληνική αγορά.«Ως Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντηςσκοπεύουμε νασυμβάλλουμε στοψηφιδωτό ενός καλύτερου μέλλοντος όχι μόνο για την ελληνική οικονομία αλλά και για την κοινωνία ολόκληρη, τον Έλληνα. Συμβάλλουμε στην προοπτικήανάπτυξηςαυτής της χώρας με ελληνικήδημιουργία-ελληνικήπρωτοπορία.Θεωρούμε τους εαυτούς μαςυποχρεωμένους να συνεισφέρουμεστην ανάπτυξη και να αυξήσουμε τα μεγέθη μας–κάτιτο οποίοεπιτυγχάνεται αυτή τη στιγμή, έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο επενδύσεων 5.500.000€.»

Κλείσιμο
Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. :
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρεία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρεία υπό μορφή managementbuyout με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρεία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις PilsHellas, ΕΖΑ ζ premiumpilsener& EZA ζ finelager, BLUE Ιsland, OdysseySpecialBeer&Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και GuldenDraak.Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης