Μη χάσετε το ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή με μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "ΘΕΜΑ" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή με μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα.

2.  Μία δωροεπιταγή  6 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

Κλείσιμο

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

το ΘΕΜΑ σας κάνει δώρο 6 ευρώ

για τα ψώνια σας από τα My Market!

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

μία Δωροεπιταγή 6 €

MONO στην απλή έκδοση των 2 ευρώ

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά – Δωροεπιταγή 6 ευρώ στην απλή έκδοση (2 ευρώ)!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.

Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 13/2/2017 έως και το Σάββατο 18/2/2017 και να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

Εξαργυρώστε έως τρεις δωροεπιταγές ανά εβδομάδα.

Σημαντική καινοτομία της  προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 6€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 12€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 18€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Η μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 221 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Είναι πολύ σημαντικό  το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 6€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά.



3. Ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 4 ευρώ με την αγορά μίας φιάλης Teachers ουίσκι 700 ml

Το κουπόνι των 4 ευρώ για την αγορά μίας φιάλης Teachers ουίσκι 700 ml θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, θα εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο και θα ισχύει από τη Δευτέρα 13/2/2017 έως και το Σάββατο 18/2/2017.

Αρχική τιμή πώλησης προιόντος : 16,28€

Αξία κουπονιού : 4€

Τιμή μετά την έκπτωση του κουπονιού : 12,28€




4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία ακόμη μεγάλη πρεμιέρα των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

Αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την πρεμιέρα της λαμπερής μουσικής παράστασης ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ «Στον καθρέφτη του Παλλάς»

 

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΓΙΑ 10 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την πρεμιέρα της λαμπερής μουσικής παράστασης που παρουσιάζουν τα Αθηναϊκά Θέατρα στις 23 Μαρτίου.

Αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου λοιπόν, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για τη συγκεκριμένη παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι και
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 -για να κάνετε την κράτησή σας- καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου μέχρι και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου . Η προσφορά ισχύει μόνο για τη πρεμιέρα της παράστασης στις 23 Μαρτίου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ – «Στον Καθρέφτη του Παλλάς»

Σκηνοθεσία : Σταμάτης Φασουλής

Κείμενα : Γιάννης Ξανθούλης

Μουσική Ενορχήστρωση – Τραγούδια : Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Χορογραφίες : Δημήτρης Παπάζογλου

Το φαντασμαγορικό υπερθέαμα ξεκινάει και πάλι στις 23 Μαρτίου στο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις!

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, συναντά και πάλι τον μεγαλύτερο showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, στη σκηνή του ΠΑΛΛΑΣ, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Τα κείμενα υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Μαζί τους 12 νέα, ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Για 10 μόνο παραστάσεις.

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Μην το χάσετε!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης