Πέλλα: Η κάμερα κατέγραψε τον ληστή βενζινάδικου

Πέλλα: Η κάμερα κατέγραψε τον ληστή βενζινάδικου

Ο δράστης, που φαινόταν νεαρός, εισέβαλε στο βενζινάδικο τη στιγμή που βρισκόταν μόνη μια 39χρονη υπάλληλος, την ακινητοποίησε απειλώντας την με πιστόλι και άρπαξε τις εισπράξεις ύψους 700 ευρώ

Πέλλα: Η κάμερα κατέγραψε τον ληστή βενζινάδικου
Έδρασε… on camera ο άγνωστος κουκουλοφόρος που λήστεψε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην κοινότητα Σεβαστιανά της Πέλλας! Όμως, είχε πάρει τα μέτρα του για να μην είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά του και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν από άλλα στοιχεία.

Ο δράστης, που φαινόταν νεαρός, εισέβαλε στο βενζινάδικο τη στιγμή που βρισκόταν μόνη μια 39χρονη υπάλληλος, την ακινητοποίησε απειλώντας την με πιστόλι και άρπαξε τις εισπράξεις ύψους 700 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος τον κατέγραψαν και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook αναζητώντας πληροφορίες, ενώ τις έδωσε και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του ληστή.

Κλείσιμο
*** Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων έγινε και στον Πύργο και μάλιστα μέρα- μεσημέρι! Δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη προσποιήθηκαν τους πελάτες και, μόλις βεβαιώθηκαν ότι η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου ήταν μόνη, την απείλησαν με μαχαίρι και της άρπαξαν 500 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου που ερευνούν τη ληστεία, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άγνωστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης