Αποθήκες με 16 δενδρύλλια και 18 κιλά χασίς στην Ελασσόνα

Αποθήκες με 16 δενδρύλλια και 18 κιλά χασίς στην Ελασσόνα

Ο 46χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Αποθήκες με 16 δενδρύλλια και 18 κιλά χασίς στην Ελασσόνα
Σε αυτοσχέδια αποξηραντήρια για τις ποσότητες κάνναβης που ήταν η συγκομιδή του από την χασισοφυτεία που διατηρούσε, είχε μετατρέψει δύο αποθήκες που χρησιμοποιούσε στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας ένας 46χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Ο δράστης καλλιεργούσε 16 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε το 1,70 μέτρο και στις δυο αποθήκες είχε απλώσει αποξηραμένη κάνναβη βάρους εννέα κιλών και 973,6 γραμμαρίων και ημιαποξηραμένη βάρους επτά κιλών και 699 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν μείγμα χασίς και καπνού βάρους 141 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς και σπόροι κάνναβης βάρους 56,4 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Εκτός αυτών, κατασχέθηκαν μία ξιφολόγχη με λάμα μήκους 0,44 εκατοστών, 470 ευρώ και 57 δηνάρια Ιορδανίας που προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς.

Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης