Λίβερπουλ: Μετατρέπεται σε «Πόλη της Τέιλορ» με αφορμή τις τρεις sold-out συναυλίες της Σουίφτ

Λίβερπουλ: Μετατρέπεται σε «Πόλη της Τέιλορ» με αφορμή τις τρεις sold-out συναυλίες της Σουίφτ

Η τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στις 13, 14 και 15 Ιουνίου

swift_14
Το Λίβερπουλ  μετατρέπεται σε «Taylor Town» (Πόλη της Τέιλορ) για τις τρεις sold-out συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ, στο Anfield Stadium στις 13, 14 και 15 Ιουνίου στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour».

Περισσότεροι από 150.000 Swifties θα επισκεφθούν το Λίβερπουλ για τα τρία σόου της σταρ. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ δήλωσε ότι το σπίτι των Beatles, Lightning Seeds και Atomic Kitten θα γίνει «Taylor Town» για μια εβδομάδα. Ανέφερε επίσης ότι ένα μονοπάτι από 11 εγκαταστάσεις τέχνης, καθεμία εμπνευσμένη από μια διαφορετική εποχή της καριέρας της Σουίφτ, θα τοποθετηθεί σε όλη την πόλη για να διασκεδάσει τους θαυμαστές και τους ντόπιους εξίσου, από τις 8 Ιουνίου.

Κλείσιμο
Τις καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις που αντιπροσωπεύουν τα 11 άλμπουμ της τραγουδίστριας επιμελείται η Επιτροπή Πολιτισμού του δήμου. Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Barclays Swiftonomics, υποστηρίζεται ότι η περιοδεία της Σουίφτ, θα δώσει ώθηση 997 εκατομμυρίων λιρών στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου.
taylor-swift

Η ποπ σταρ έχει κάνει ήδη την περιοδεία ERAS σε πέντε ηπείρους, αλλά το σόου του Λίβερπουλ θα είναι η πρώτη φορά που τη φέρνει στην Αγγλία.

Το συμβούλιο ανακοίνωσε ότι το Liverpool One, το Royal Albert Dock, το Metquarter και οκτώ άλλες τοποθεσίες θα διακοσμηθούν ώστε να αντικατοπτρίζουν κάθε άλμπουμ της Σουίφτ.

Ακαδημαϊκοί της πόλης προετοιμάζονται επίσης για την άφιξη της σταρ με ένα συνέδριο για να «συζητήσουν και να αποδομήσουν» το έργο της. Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την Tay Day, την οποία περιγράφει ως «συμπόσιο για θαυμαστές, φοιτητές και ακαδημαϊκούς να ασχοληθούν με το πολιτιστικό φαινόμενο που είναι η Tέιλορ Σουίφτ». Θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου και συγκεντρώσει ακαδημαϊκούς από όλη την Ευρώπη να μιλήσουν για θέματα όπως η θέση της Σουίφτ στον φεμινισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης