Άσχημα νέα για Κωνσταντέλια - Χάνει τα φιλικά της Εθνικής λόγω τραυματισμού

Άσχημα νέα για Κωνσταντέλια - Χάνει τα φιλικά της Εθνικής λόγω τραυματισμού

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες, μετα το σκληρό φάουλ του Βερστράτε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη

Konstantelias
Η δική του μαγική ενέργεια στο 62ο λεπτό του αγώνα στην έδρα του Άρη, ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων κι επέτρεψε στον Τάισον να πετύχει το γκολ που ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

Κι όμως από το 55' ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπαιζε τραυματίας εξαιτίας του σκληρού (στα όρια του αντιαθλητικού) φάουλ του Βερστράτε, το οποίο κόστισε την κίτρινη στο Βέλγο και την απουσία του Έλληνα άσου από τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής τον Ιούνιο.

Ο «Ντέλιας» υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να αναφέρει ότι το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε τρείς-τέσσερις εβδομάδες και ως εκ τούτου δε θα είναι διαθέσιμος για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό, έχουμε εφαρμόσει 60 πολιτικές για στήριξη οικογενειών

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια ο θάνατος του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη σε θερμό επεισόδιο με τουρκικό F-16


Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα κέρδη 5 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης