Ξάνθη: Πελάτισσα ξάφριζε εμπορεύματα και υπαλλήλους

Ξάνθη: Πελάτισσα ξάφριζε εμπορεύματα και υπαλλήλους

Η δράση της πήρε τέλος το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη ενός σούπερ μάρκετ

Ξάνθη: Πελάτισσα ξάφριζε εμπορεύματα και υπαλλήλους
Μόνο τα ψώνια δεν είχε στο μυαλό της μια 39χρονη Ελληνίδα όταν έμπαινε στα καταστήματα στην πόλη της Ξάνθης καθώς φρόντιζε, όχι μόνο να μην πληρώνει για τα εμπορεύματα που έπαιρνε, αλλά και να φεύγει με… κέρδος ξαφρίζοντας τους εργαζόμενους!

Η δράση της πήρε τέλος το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη ενός σούπερ μάρκετ τη στιγμή που προσπαθούσε να φύγει έχοντας κρυμμένα διάφορα προϊόντα κάτω από το μπουφάν της. Ο επιχειρηματίας κάλεσε αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τη «μακρυχέρα» και την οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου εξακριβώθηκε ότι και την Παρασκευή είχε κλέψει από άλλο κατάστημα ένα τσαντάκι που περιείχε 1.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, ένα ρολόι και ένα κινητό των υπαλλήλων!

Κλείσιμο
Στην πορεία της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι η δράστιδα, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, είχε κλέψει και στις 6 Ιουνίου 285 ευρώ από την ταμειακή μηχανή ενός άλλου καταστήματος εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία της υπαλλήλου. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης