Βίντεο: Ο Τσίπρας ακούει το «Final Countdown» από μπάντα του Στρατού

Βίντεο: Ο Τσίπρας ακούει το «Final Countdown» από μπάντα του Στρατού

Η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού έπαιξε μέχρι και Pink Floyd

Βίντεο: Ο Τσίπρας ακούει το «Final Countdown» από μπάντα του Στρατού
Η στρατιωτική μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση κατά την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.

Η μπάντα, η οποία εκτέλεσε μέχρι και τραγούδια των Pink Floyd, άρχισε να παίζει μόλις ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Περίπτερο και συνέχισε μέχρι που απομακρύνθηκε. Στον πρωθυπουργό άρεσε πάρα πολύ και το έδειξε καθώς για λίγα λεπτά έμεινε να την παρακολουθεί και να απολαμβάνει το τραγούδι «Final Countdown».

Κλείσιμο


Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την περιοδεία στην 81η ΔΕΘ από το Περίπτερο του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου έκανε δήλωση για την πορεία της ΔΕΘ, για τη συμβολή του Πρακτορείου στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και για την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Περίπτερα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, της ΕΡΤ 3, του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΣΠΑ.

Στο Περίπτερο της Αττικό Μετρό ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι του Μετρό το οποίο έχει τοποθετηθεί και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: " Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;"

Η περιοδεία του πρωθυπουργού ολοκληρώθηκε στο Περίπτερο της Ρωσίας όπου έκανε τα εγκαίνια μαζί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης