
Η COSMOTE ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM, την κορυφαία μάρκα στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και μία από τις κορυφαίες στον κόσμο ανεξαρτήτως κλάδου, και μαζί δημιουργούν την COSMOTE TELEKOM
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα
2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 25 ευρώ από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 13/06/2016 έως και το Σάββατο 18/06/2016).
Και αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου λοιπόν τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα σας προσφέρουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης δύο δωροεπιταγών 6 ή 5 ευρώ ανά κάρτα Club για ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ από τις αγορές σας!!
Σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα Club, αποκτήστε τη γρήγορα και εύκολα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour και χρησιμοποιήστε την αμέσως!
** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.
3. Το συναρπαστικό μυθιστόρημα “Αλλού να κοιμάσαι, Αλλού να ξυπνάς…” της Βάντας Κουτσοκώστα
Πέρα από σύνορα και κόντρα στις φυλετικές διακρίσεις, ο έρωτας και το έγκλημα πυρπολούν τους ήρωες σε ένα μυθιστόρημα που, πραγματικά, σφύζει από ζωή και πάθος.
Το μυθιστόρημα «Αλλού να κοιμάσαι, Αλλού να ξυπνάς...» της Βάντας Κουτσοκώστα προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.
Οι διαδρομές των ηρώων ανά την υφήλιο, από τον Καναδά στη Νότια Αφρική αλλά και στα Ιωάννινα της ελληνικής Ηπείρου διατρέχουν τη σαγηνευτική γραφή της Βάντας Κουτσοκώστα. Στο φόντο του ρατσισμού της Νότιας Αφρικής, αλλά και μέσα στο εξωτικό της φυσικό σκηνικό ξεδιπλώνεται η περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο, τον γιο μιας σκληροτράχηλης Ηπειρώτισσας. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται στην Αφρική, τυχερός αλλά και τσακισμένος από ένα φρικιαστικό αεροπορικό ατύχημα. Ο δρόμος του όμως ξεκινά από το Τορόντο, εκεί όπου μεγάλωσε ως ορφανό από πατέρα παιδί. Το «Αλλού να κοιμάσαι, αλλού να ξυπνάς...» παρακολουθεί την, γεμάτη απρόοπτα, πορεία του Αλέξανδρου, τον έρωτά του για την αινιγματική Αικατερίνη, αλλά και το πώς βρέθηκε φυλακισμένος στο Κέιπ Τάουν. Όταν όλα μοιάζουν χαμένα καθώς η μοίρα καταφέρει συντριπτικά χτυπήματα πάνω του, ο Αλέξανδρος βρίσκει το κουράγιο να εντοπίσει τα ίχνη εκείνου που δολοφόνησε την λατρεμένη του σύζυγο, την Αικατερίνη. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από όσα περιλαμβάνει η ιλιγγιώδης πλοκή του μυθιστορήματος, το οποίο, είναι τόσο παραστατικό, ώστε ο αναγνώστης νιώθει ότι ταξιδεύει συνεχώς ανά την υφήλιο, ότι ζει το πάθος -και τα πάθη- των ηρώων του.
Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Αλλού να κοιμάσαι, Αλλού να ξυπνάς...» της Βάντας Κουτσοκώστα.
(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).
Μην τo χάσετε!
4. Φθηνότερα καύσιμα σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων SHELL
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Φθηνότερα καύσιμα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
από τα πρατήρια SHELL με την κάρτα Smart Club
Το «Θέμα» προσφέρει φθηνότερα καύσιμα για όλους τους Έλληνες σε συνεργασία με το πλέον αξιόπιστο δίκτυο πρατηρίων Shell.
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
Και αυτή την Κυριακή, το ΘΕΜΑ σας προσφέρει ένα ακόμη κουπόνι αξίας 2 ευρώ για αγορά βενζίνης και πετρελαίου κίνησης στα πρατήρια Shell.
Κατανοώντας απολύτως ότι μετά τα είδη πρώτης ανάγκης, ένα μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού πηγαίνει για βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης, θεωρήσαμε υποχρέωση μας να κάνουμε φθηνότερα τα καύσιμα για τους αναγνώστες μας με πρακτικό, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο.
Έτσι, αυτή την Κυριακή -όπως κάθε εβδομάδα- στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) θα βρίσκεται ακόμη ένα κουπόνι που θα σας προσφέρει έκπτωση αξίας 2 ευρώ, αν βάλετε τουλάχιστον 20lt βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης. Εσείς θα πρέπει να το κόψετε, να το κρατήσετε στην τσέπη σας και όταν θα πάτε σε ένα από τα εκατοντάδες πρατήρια Shell, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχουν στην προσφορά, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, να το δώσετε στο ταμείο μαζί με την κάρτα Smart Club της Shell, ούτως ώστε να σας γίνει αυτόματα η αντίστοιχη έκπτωση των 2 ευρώ. Αν πάλι, δεν έχετε κάρτα Smart Club, μπορείτε άμεσα να την αποκτήσετε τη στιγμή που βάζετε καύσιμα στο αυτοκίνητό σας, ζητώντας τη από το προσωπικό του πρατηρίου.
Επιπλέον, όσοι αναγνώστες κάνουν πολλές διαδρομές μέσα στην ίδια εβδομάδα, έχουν όχημα μεγάλου κυβισμού ή χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για επαγγελματικούς λόγους και χρειάζονται περισσότερα καύσιμα μπορούν να συγκεντρώνουν δύο κουπόνια (θα κερδίζουν 2 + 2 = 4 ευρώ) αν γεμίσουν με 40 λίτρα βενζίνη ή πετρέλαιο κ.ο.κ.
Το κουπόνι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την εβδομάδα, δηλαδή από την Κυριακή μέχρι και το επόμενο Σάββατο και θα ισχύει πέραν όλων των άλλων προσφορών που κάνουν τα πρατήρια Shell στους πελάτες τους.
Το κουπόνι δεν ισχύει για συναλλαγές που γίνονται με τη χρήση της κάρτας Coral Pass.
ΟΡΟΙ – ΠΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ SHELL
Τα σήµατα Shell χρησιµοποιούνται από την Coral A.E. µε άδεια χρήσης της Shell Brands International AG.
Coral A.E., Ηρώδου Αττικού 12Α, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, τηλ.: 210 9476555, www.coralenergy.gr
5. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.
Τώρα με το ΘΕΜΑ
βλέπεις μπάλα και εξαιρετικές ταινίες και
ανεπανάληπτες σειρές
και με την έκδοση των 2 ευρώ.
από το laptop, το tablet ή το smartphone σου
με έναν κωδικό
Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.
Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή 12/06/2016 την εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του.
Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.
Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 12 Ιουνίου μπορείτε να δείτε:
Novasports Highlights
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 IOYNIOY 2016
14:30 TODAY
17:00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ FINA MARE NOSTRUM
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (LIVE) TOP
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
20:00 ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
TΕΤΑΡΤΗ 15 IOYNIOY 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 IOYNIOY 2016
14:30 TODAY
22:30 COUNTDOWN TO THE RYDER CUP #1#
23:00 TRANS WORLD SPORT TOP
Novalifε Highlights
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:00 AFTER THE THRONES ΚΓΣΑ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
20:30 SUCCESS STORIES ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:35 ΤΗΕ LEFTOVERS II ΚΓΣΑ ΣΕΙΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:50 Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:30 LIFETIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 Ο ΠΡΩΗΝ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:50 ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
00:00 Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:15 FITNESS TIME - ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ PILATES K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:20 ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:40 ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:20 FITNESS TIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:25 Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 ΧΑΝΣΕΛ KAI ΓΚΡΕΤΕΛ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ
ΣΟΚΟΛΑΤΟΔΕΝTΡΟΥ Κ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:35 FATAL MEMORIES ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:40 FITNESS TIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:20 ΓΛΥΚΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
21:00 ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
23:00 ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΑΠΕΙΛΗ Κ15 ΤΑΙΝΙΕΣ
00:25 Ο ΑΛΙΓΑΤΟΡΑΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
17:55 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:30 LIFETIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:45 ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΟΛΗ: Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΦΟΝΟ Κ15 ΤΑΙΝΙΕΣ
00:30 ADDICTED Κ15 ΤΑΙΝΙΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:20 COMME T'Y ES BELLE! ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
18:50 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:40 ΤΗΕ LEFTOVERS II ΚΓΣΑ ΣΕΙΡΕΣ
00:00 Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
Πώς θα κάνετε εγγραφή
A’ τρόπος με SMS
Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.
ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site
Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.
Πώς θα δείτε θέαμα:
Όσοι έχετε laptop (δουλεύει μόνο με Windows 7, 8, ή 10) μπαίνετε στο protothema.nova.gr (μόνο με Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.
Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .
* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)
Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.
και … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :
6. Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva
To μηνιαίο lifestyle περιοδικό διακόσμησης CASA VIVA, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ.
7. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.
Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.
Μην τα χάσετε!
Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα.
2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 25 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 13/06/2016 έως και το Σάββατο 18.06.2016.
Και αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου τα καταστήματα της εταιρείας Μαρινόπουλος και το Πρώτο Θέμα σας προσφέρουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης δύο δωροεπιταγών 6 ή 5 ευρώ ανά κάρτα Club για ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ από τις αγορές σας!!
Σε περίπτωση που δεν έχετε κάρτα Club, αποκτήστε τη γρήγορα και εύκολα στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour και χρησιμοποιήστε την αμέσως!
** Η δωροεπιταγή των 5€ της απλής έκδοσης θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.
H δωροεπιταγή των 5€ της απλής έκδοσης εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 13/06 έως και το Σάββατο 18/06/2016.3. Δύο επιπλέον δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ (1,5€ + 1,5€) για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ 5€ + 5€ από τα Super Markets όλης της Ελλάδας και τα μικρά σήμεία πώλησης της γειτονιάς σας
Και αυτή την Κυριακή
στα Super Markets
όλης της Ελλάδας
με το ΘΕΜΑ και τη ΔΕΛΤΑ κερδίζετε
3 ευρώ ΔΩΡΟ
για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ
με 2 κουπόνια
(μόνο στην απλή έκδοση των 2 ευρώ)
Η προσφορά ισχύει σε όλα καταστήματα των Super Markets :
ΑΒ Βασιλόπουλος
Βερόπουλος
Γαλαξίας
ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ.
Μαρινόπουλος
Μασούτης
Market in
My market
Σκλαβενίτης
Κόψτε τα 2 κουπόνια που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος και κερδίστε έκπτωση 3 ευρώ για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ από τα Super Market όλης της χώρας και τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.
Από αυτή την Κυριακή, στα μικρά και μεγάλα σούπερ μάρκετ όλης της Ελλάδας, ακόμη και στο τοπικά σούπερ μάρκετ αλλά και όλα τα μικρά σημεία πώλησης της χώρας, σας δίνεται η δυνατότητα να προμηθεύεστε τα πλέον απαραίτητα αγαθά για την οικογένειά σας. Κερδίστε 3 ευρώ με όλα τα γάλατα της ΔΕΛΤΑ, τα γιαούρτια, το milko, όλα τα τυριά και τους χυμούς της ΔΕΛΤΑ, με τα κουπόνια που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας στην έκδοση των 2 ευρώ.
Το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια και σας προσφέρουν συνολικά 3 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα, με 2 κουπόνια για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ από τα Super Market και μικρά καταστήματα τροφίμων της γειτονιάς σας (περίπτερα, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, mini market, παντοπωλεία).
Όσοι λοιπόν αγοράσετε το ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής 12 Ιουνίου, θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας 2 δωροεπιταγές αξίας 1,50 ευρώ η καθεμία για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ.
Εσείς έχετε δύο επιλογές :
Επιπλέον, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε ένα ακόμη κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα γάλα ΒΛΑΧΑΣ –πλήρες ή ελαφρύ- παίρνετε άλλο ένα δωρεάν.
Μπορείτε να εξαργυρώσετε απεριόριστο αριθμό δωροεπιταγών-κουπονιών ανά εβδομάδα, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Τα κουπόνια που θα βρείτε στην εφημερίδα της Κυριακής 12/6/2016 θα ισχύουν από την Κυριακή 12/6 έως και το ερχόμενο Σάββατο 18/6/2016. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τα εξαργυρώσετε, κάνοντας τις αγορές σας βάσει των οικογενειακών σας αναγκών.
4. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.
Τώρα με το ΘΕΜΑ
βλέπεις μπάλα και εξαιρετικές ταινίες και
ανεπανάληπτες σειρές
και με την έκδοση των 2 ευρώ.
από το laptop, το tablet ή το smartphone σου
με έναν κωδικό
Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.
Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή 12/06/2016 την εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του.
Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.
Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 12 Ιουνίου μπορείτε να δείτε:
Novasports Highlights
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 IOYNIOY 2016
14:30 TODAY
17:00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ FINA MARE NOSTRUM
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (LIVE) TOP
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
20:00 ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
TΕΤΑΡΤΗ 15 IOYNIOY 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
18:00 ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00 ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00 ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 IOYNIOY 2016
14:30 TODAY
22:30 COUNTDOWN TO THE RYDER CUP #1#
23:00 TRANS WORLD SPORT TOP
Novalifε Highlights
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:00 AFTER THE THRONES ΚΓΣΑ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
20:30 SUCCESS STORIES ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:35 ΤΗΕ LEFTOVERS II ΚΓΣΑ ΣΕΙΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:50 Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:30 LIFETIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 Ο ΠΡΩΗΝ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:50 ΛΑΜΠΑΤΕΡ ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
00:00 Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:15 FITNESS TIME - ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ PILATES K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:20 ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:40 ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:20 FITNESS TIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:25 Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 ΧΑΝΣΕΛ KAI ΓΚΡΕΤΕΛ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ
ΣΟΚΟΛΑΤΟΔΕΝTΡΟΥ Κ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:35 FATAL MEMORIES ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:40 FITNESS TIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
18:20 ΓΛΥΚΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
21:00 ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
23:00 ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΑΠΕΙΛΗ Κ15 ΤΑΙΝΙΕΣ
00:25 Ο ΑΛΙΓΑΤΟΡΑΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
17:55 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
20:30 LIFETIME K SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:45 ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΟΛΗ: Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΦΟΝΟ Κ15 ΤΑΙΝΙΕΣ
00:30 ADDICTED Κ15 ΤΑΙΝΙΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
17:20 COMME T'Y ES BELLE! ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
18:50 THE ELLEN DEGENERES SHOW ΚΓΣΕ SHOWS/ΕΚΠΟΜΠΕΣ
21:00 ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΓΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ
22:40 ΤΗΕ LEFTOVERS II ΚΓΣΑ ΣΕΙΡΕΣ
00:00 Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΕΣ
Πώς θα κάνετε εγγραφή
A’ τρόπος με SMS
Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.
ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site
Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.
Πώς θα δείτε θέαμα:
Όσοι έχετε laptop (δουλεύει μόνο με Windows 7, 8, ή 10) μπαίνετε στο protothema.nova.gr (μόνο με Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.
Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .
* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)
Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.
(μόνο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ)
“Trust” (“Πίστεψέ με”)
Το άκρως επίκαιρο συγκλονιστικό δράμα "Πίστεψέ με" προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ - ο Ρος από τη δημοφιλή σειρά "Φιλαράκια" - περνά πίσω από την κάμερα για να σκηνοθετήσει μια ατμοσφαιρική, αγωνιώδη ιστορία. Πρωταγωνιστής είναι ο - εξαιρετικός όπως πάντα – Κλάιβ Όουεν, στο ρόλο ενός πατέρα, του οποίου η ζωή αρχίζει να καταρρέει όταν η 14χρονη κόρη του γνωρίζει έναν μεσήλικα στο διαδίκτυο.
Μια αυθεντική αποτύπωση ενός τραγικού φαινομένου, που ξεφεύγει από τα συνήθη στερεότυπα, αλλά αποτελεί πλέον μία πραγματικότητα. Ξεχωρίζει η αφοπλιστική ερμηνεία της νεαρής Λιάνα Λιμπεράτο στο ρόλο της κόρης.
ή
“ΝΗΣΟΣ 2”
Η επιτυχημένη κωμωδία που "έσπασε" τα ταμεία
(μόνο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ)
Η δεύτερη ταινία που σάρωσε στο ελληνικό box office και ανταγωνίστηκε σε εισιτήρια το Avatar, είναι και αυτή την Κυριακή στο “Πρώτο Θέμα”. Μετά την “Νήσο” του Χρήστου Δήμα, η “Νήσος 2” του Αντώνη Αγγελόπουλου συνδυάζει το γέλιο και το κλάμα, τα απρόοπτα γεγονότα και τις τρελές καταστάσεις με ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει όλους σχεδόν τους γνωστούς ηθοποιούς: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντιννίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Γιαννακάκη κ.α.
Η “Νήσος 2” συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η “Νήσος” με τους ίδιους πρωταγωνιστές και χαρακτήρες αλλά με ακόμη πιο τρελό ρυθμό και καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης του τηλεοπτικού “Παρά Πέντε” δίνει άλλο ρυθμό στη σειρά στο γνωστό στυλ που τον έκανε διάσημο. Πέντε χρόνια μετά το τέλος της πρώτης ταινίας οι τρεις πρωταγωνιστές-ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη- αποδεικνύουν ότι δεν φοβούνται της φυλακής τα σίδερα: η Αφροδίτη και ο Μπάμπης αποφυλακίζονται ενώ ο Άγης παραμένει έγκλειστος για καιρό. Κάποιος άλλος όμως φαίνεται να βλέπει μπροστά του τη φυλακή έστω και προσωρινά: ο παπά Λάμπρος ο οποίος εκτίει, με τη σειρά του, το επιτίμιο “της εθελοντικής προσφοράς σε κρατουμένους” . Και εκεί τα πράγματα αρχίζουν και μπλέκονται: ο παπά Λάμπρος μεταφέρει στους φίλους του ένα πολύτιμο μυστικό που μαθαίνει μέσα στη φυλακή και μια νέα επιχείρηση, σχετικά με το παλιό κυνήγι του χαμένου θησαυρού γεννιέται. Πάντα με τη σουρεάλ σφραγίδα του Αντώνη Αγγελόπουλου.
ή
“Οι Ρυθμιστές”
“The Adjustment Bureau”
(μόνο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ)
Τη μυστηριώδη περιπέτεια “Οι ρυθμιστές” προσφέρει αυτήν την εβδομάδα στους αναγνώστες του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Ο Ματ Ντέιμον πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία βασισμένη σε διήγημα του Φίλιπ Κ. Ντικ. Ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός, ο Ντέιβιντ, λίγο πριν την είσοδό του στη Αμερικανική Γερουσία, γνωρίζει απρόσμενα μια πανέμορφη μπαλαρίνα (Έμιλυ Μπλαντ) και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι "διορθώνουν" τις ατασθαλίες στη ζωή σημαντικών ανθρώπων και εμποδίζουν τη συνεύρεσή τους. Ο ήρωάς μας καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει πειθήνια το πεπρωμένο, που άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα ρισκάρει τα πάντα, ώστε να γίνει ο ίδιος κύριος της Μοίρας του, με όποιο κόστος κι αν αυτό συνεπάγεται.
Οι "Ρυθμιστές" κινούνται μεταξύ δράσης και ρομάντζου σε μια αγωνιώδη ταινία με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να κλέβει την προσοχή σε κάθε σκηνή.
Μόνο με την απλή έκδοση των 2,00 ευρώ
Μην τις χάσετε!