Αλβανός έφερε τρία κιλά χασίς από την πατρίδα του

Αλβανός έφερε τρία κιλά χασίς από την πατρίδα του

Ο 38χρονος παρά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του εξακολουθούσε τη δράση του, χρησιμοποιώντας αφύλακτες διαβάσεις στην ελληνοαλβανική μεθόριο

Αλβανός έφερε τρία κιλά χασίς από την πατρίδα του
Απτόητος, παρά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του, εξακολουθούσε τις εισαγωγές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από την πατρίδα του ένας 38χρονος Αλβανός που περνούσε στο ελληνικό έδαφος χρησιμοποιώντας αφύλακτες διαβάσεις στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Την τελευταία φορά, είχε καταφέρει να «περάσει» στη χώρα τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, αλλά τα είχε κρύψει σε ερημικό σημείο σε μια περιοχή της Φλώρινας για να αποφύγει τα μπλόκα. Όταν, όμως, επέστρεψε για να τα παραλάβει, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το παράνομο φορτίο.

Κλείσιμο
Τα τρία δέματα, που κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά, περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 892 γραμμαρίων την οποία ο 38χρονος παραδέχθηκε ότι είχε εισάγει νωρίτερα από την Αλβανία. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας άσκησε στον αλλοδαπό δίωξη για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών και έδωσε εντολή να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών Πέλλας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης