Κιλκίς: Νέα απάτη μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας

Κιλκίς: Νέα απάτη μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας

Συμφώνησε να παραδώσει το ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή για την υποτιθέμενη αγορά, αλλά ο «πωλητής» έπαψε να δίνει σημεία ζωής

Κιλκίς: Νέα απάτη μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας
Πληθαίνουν καθημερινά οι περιπτώσεις πολιτών που πέφτουν θύματα επιτήδειων, οι οποίοι αναρτούν αγγελίες «μαϊμού» στο διαδίκτυο για την πώληση αντικειμένων σε χαμηλές τιμές. Ένας, ακόμη, εξαπατήθηκε με αυτό τον τρόπο στο Κιλκίς.

Το 32χρονο θύμα παρουσιάστηκε στην τοπική Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών στο Ίντερνετ σχετικά με την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και ήρθε σε επαφή με τον υποτιθέμενο πωλητή.

Κλείσιμο
Οι δυο τους συμφώνησαν να παραδώσει το ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή για την υποτιθέμενη αγορά, αλλά ο «πωλητής» έπαψε να δίνει σημεία ζωής και ο 32χρονος δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο αυτοκίνητο. Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης