Όσα αντικείμενα βρέθηκαν στο σπίτι του 55χρονου είναι χερσαίες αρχαιότητες και ερευνάται το ενδεχόμενο να τα είχε κλέψει από αφύλακτους αρχαιολογικούς χώρους
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Αργοστολίου σε συνεργασία με αρχαιολόγους της τοπικής Εφορίας Αρχαιοτήτων, για να εξακριβωθεί η προέλευση των… εκθεμάτων που είχε στο σπίτι του ένας 55χρονος.
Οι πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στην κατοικία του υπόπτου σε περιοχή της Κεφαλονιάς και δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι την είχε μετατρέψει σε… μουσείο με αρχαία αντικείμενα σημαντικής αξίας. Προς το παρόν, ο 55χρονος δεν αποκαλύπτει πώς έφτασαν στα χέρια του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων.
Όσα βρέθηκαν είναι χερσαίες αρχαιότητες και ερευνάται το ενδεχόμενο να τα είχε κλέψει από αφύλακτους αρχαιολογικούς χώρους. Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας δυο τμήματα αράβδωτου κίονα με βαθμιδωτές βάσεις, ένα τμήμα βάσης κίονα και μια ολόκληρη, ένα κιονόκρανο, ένα τμήμα στήλης, δυο τμήματα κίονα με ραβδώσεις και δύο ημιπεσσίσκοι.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.