«Σήκωσε» όλο το νοικοκυριό και τα φωτοβολταϊκά!

«Σήκωσε» όλο το νοικοκυριό και τα φωτοβολταϊκά!

Οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει ηλεκτρικά είδη και συσκευές που να μην αρπάξουν μαζί με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, συνολικής αξίας 300.000 ευρώ!

«Σήκωσε» όλο το νοικοκυριό και τα φωτοβολταϊκά!
Τεράστια οικονομική καταστροφή είχε πάθει ένας 55χρονος πριν από ένα χρόνο, όταν βρήκε παραβιασμένη την εξοχική κατοικία του και τις δύο αποθήκες τους, στην περιοχή Μύλοι Μεσσαπίων στην Εύβοια. Οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει ηλεκτρικά είδη και συσκευές που να μην αρπάξουν μαζί με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, συνολικής αξίας 300.000 ευρώ!

Η κλοπή, που είχε γίνει μεταξύ 22 και 29 Δεκεμβρίου του 2013, εξιχνιάστηκε μόλις τώρα από τους άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας και ο 35χρονος Έλληνας δράστης συνελήφθη στον Λιμνιώνα Ευβοίας. Στο διαμέρισμά του, στην καφετέρια που διατηρεί και σε μια αποθήκη του, βρέθηκαν 12 μπαταρίες φωτοβολταϊκών συστημάτων και δυο μετατροπείς τάσης ρεύματος που προέρχονταν από την κλοπή «μαμούθ» και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους. 

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica με γεμιστήρα και μια επαναληπτική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή. Όμως, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα μεγάλης αξίας εργαλεία που είχε κλέψει ο  35χρονος δεν έχουν βρεθεί και η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης