Καβάλα: Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στη χονδρική!

Καβάλα: Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στη χονδρική!

Η δραστηριότητα του λαθρέμπορου υπέπεσε στην αντίληψη των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης, όταν συνέλαβαν έναν 56χρονο που τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν για πώληση λαθραίων τσιγάρων

Καβάλα: Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στη χονδρική!
Τα κέρδη από τη λιανική πώληση μιας κούτας λαθραίων τσιγάρων δεν ήταν αρκετά για έναν 51χρονο που δρούσε στην Καβάλα και αποφάσισε να κάνει τις δουλειές του στη... χονδρική, προσφέροντας σε «βαποράκια» τη δυνατότητα να εφοδιάζονται με εκατοντάδες πακέτα και να τα μεταπωλούν!

Η δραστηριότητα του λαθρέμπορου υπέπεσε στην αντίληψη των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης, όταν συνέλαβαν έναν 56χρονο που τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν για πώληση λαθραίων τσιγάρων, τη στιγμή που είχε μόλις πληρώσει 450 ευρώ για να αγοράσει από τον διακινητή 350 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί!

Κλείσιμο
Τα ίχνη του... χονδρέμπορου εντοπίστηκαν στο Λιθοχώρι Καβάλας, όπου συνελήφθη από τους αστυνομικούς και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 120 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Τα αυτοκίνητα των δυο δραστών κατασχέθηκαν μαζί με τα 450 ευρώ και τα συνολικά 470 πακέτα τσιγάρων που εστάλησαν στο Τελωνείο και οι ίδιοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης