Ένοπλοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Ερέτρια

Ένοπλοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Ερέτρια

Οι δράστες που φορούσαν κράνη σταμάτησαν τις μηχανές τους έξω από το κατάστημα και ο ένας από αυτούς μπήκε μέσα κρατώντας όπλο με το οποίο ακινητοποίησε την 47χρονη ιδιοκτήτρια

Ένοπλοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Ερέτρια
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Εύβοια για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνώστων ενόπλων κακοποιών, οι οποίοι λήστεψαν το βράδυ του Σαββάτου ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ερέτριας και διέφυγαν με μοτοσικλέτες.

Οι δράστες που φορούσαν κράνη σταμάτησαν τις μηχανές τους έξω από το κατάστημα και ο ένας από αυτούς μπήκε μέσα κρατώντας όπλο με το οποίο ακινητοποίησε την 47χρονη ιδιοκτήτρια. Οι συνεργοί του άρπαξαν από τις προθήκες και τα συρτάρια όσα χρυσά κοσμήματα υπήρχαν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στις μοτοσικλέτες και εξαφανίστηκαν.

Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ποια κατεύθυνση ακολούθησαν κι έτσι στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης