Υπόθεση bullying με τραυματισμό μαθητή στο Ηράκλειο

Υπόθεση bullying με τραυματισμό μαθητή στο Ηράκλειο

Όλα ξεκίνησαν από μια συμπλοκή που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ομάδες μαθητών του σχολείου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

Υπόθεση bullying με τραυματισμό μαθητή στο Ηράκλειο
Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας που έγινε μέρα- μεσημέρι στο Καπετανάκειο, όπου στεγάζεται το 1ο Γενικό Λύκειο της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανήλικου μαθητή.

Όλα ξεκίνησαν από μια συμπλοκή που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ομάδες μαθητών του σχολείου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ξαφνικά, άρχισαν πέφτουν δεξιά κι αριστερά γροθιές και κλωτσιές και ένας από τους συμπλεκόμενους βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ένας γονέας που έτυχε να βρίσκεται στο σχολείο ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Κλείσιμο
Μόλις οι συμπλεκόμενοι μαθητές άκουσαν τις σειρήνες των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάζουν, έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντας μόνο του τον τραυματία, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Οι έρευνες βρίσκονται σε  εξέλιξη για τον εντοπισμό όσων συμμετείχαν στη συμπλοκή και κυρίως των υπευθύνων του τραυματισμού, καθώς και για το αν πρόκειται για έναν απλό καυγά ή για περίπτωση bullying σε βάρος κάποιων εκ των μαθητών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης