Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου
Ένας 31χρονος αλλοδαπός ναυτικός τραυματίστηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας ο αλλοδαπός ναυτικός είναι μέλος του πληρώματος Φ/Γ πλοίου σημαίας Παναμά και ανασύρθηκε από το αμπάρι έχοντας τις αισθήσεις του.
Για την διάσωσή του έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής και γερανός, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.