Γιάννης Μώραλης: Να κάνουμε τον Πειραιά ακόμα πιο ανταγωνιστικό τουριστικά
Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΕΟΤ
Με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) κ. Χρήστο Πάλλη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά, καθώς και στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ε.Ο.Τ.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χρήστο Πάλλη, με τον οποίο συζητήσαμε τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού και της κρουαζιέρας στην πόλη μας. Αυτό αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά. Στόχος η δημιουργία των προϋποθέσεων που θα καταστήσουν το λιμάνι του Πειραιά ακόμα πιο ανταγωνιστικό τουριστικά και την πόλη σημείο αναφοράς στον τουρισμό».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.