Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην παραλία Άγιος Νικήτας και είναι καλά στην υγεία τους
Δύο αλλοδαποί κολυμβητές κινδύνευσαν το μεσημέρι της Τρίτης στην θαλάσσια περιοχή Κάθισμα στη Λευκάδα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο της Λευκάδας και άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό σκάφος του Λιμενικού και το επιβατηγό σκάφος «Μύλος» το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους κολυμβητές.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην παραλία Άγιος Νικήτας και είναι καλά στην υγεία τους.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς