Σε πρακτορεία της Κατερίνης και του Χολαργού κατατέθηκαν τα δύο τυχερά δελτία Τζόκερ που «χάρισαν» στους κατόχους του από 4 εκατ. ευρώ έκαστο.
Μετά το μεγαλύτερο τζακ ποτ των τελευταίων τεσσάρων ετών, η κληρωτίδα έβγαλε την Κυριακή το βράδυ δύο τυχερά δελτία το κάθενα από τα οποία κερδίζει το ποσό των 4.081.471,05 ευρώ.
Το πρώτο δελτίο παίχτηκε στην Κατερίνη με κόστος 50 ευρώ καθώς ο υπερτυχερός επέλεξε να συμπληρώσει 100 στήλες η μια από τις οποίες πέτυχε και τους 6 αριθμούς που έβγαλε η κλήρωση. Παράλληλα άλλες 19 στήλες συμπληρώθηκαν με σωστά τα πέντε νούμερα και όχι το Τζόκερ με την καθεμία να κερδίζει από 16.516,48 ευρώ.
Όσον αφορά το δεύτερο δελτίο, αυτό, δηλαδή, που συμπληρώθηκε στο Χολαργό, ήταν τυποποιημένο δελτίο με 51 στήλες.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.