Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι δεν αντέχουν άλλο να βρίσκονται στην Κρήτη ζητώντας άμεσα από την Πολιτεία να τους αφήσει να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν την τύχη τους
Σε απεργίας πείνας έχουν προχωρήσει οι 54 Σύροι μετανάστες που βρίσκονται από τον περασμένο Απρίλιο στην Κρήτη και τις τελευταίες ημέρες φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο των Χανίων.
Οι 54 πρόσφυγες προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι δεν αντέχουν άλλο να βρίσκονται στην Κρήτη ζητώντας άμεσα από την Πολιτεία να τους αφήσει να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν την τύχη τους.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, οι πρόσφυγες περιμένουν τόσον καιρό μία λύση από την Πολιτεία η οποία – όπως λένε – δεν κάνουν τίποτε για το πρόβλημά τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απεργία πείνας συμμετέχουν και τα παιδιά των προσφύγων που στο σύνολό τους είναι 20.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!