Νεκρός στον περίβολο του Ι.Ν Αγίου Κοσμά, στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Μαραθωνομάχων στο Μαρούσι, βρέθηκε στις 7 το πρωί της Κυριακής ένας άντρας, αγνώστων στοιχείων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και το λαιμό και είναι πιθανότατα αλλοδαπός ηλικίας 30-35 ετών.
Το πρόσωπο του θύματος ήταν παραμορφωμένο από αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν από κατσαβίδι ή μαχαίρι ενώ τα τραύματά του έφταναν μέχρι τον λαιμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του άτυχου νεαρού άντρα βρέθηκε πίσω από την εκκλησία και οι πρώτοι που το αντίκρισαν ήταν ο νεωκόρος και ο ιερέας του ιερού ναού Αγίου Κοσμά.
Κλείσιμο
Η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαλευκάνει το αποτρόπαιο έγκλημα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.