Τρεις συλλήψεις για κλοπή στη Θεσσαλία

Τρεις συλλήψεις για κλοπή στη Θεσσαλία

Οι δράστες προσέγγισαν μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 22χρονη Ελληνίδα και της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο

Τρεις συλλήψεις για κλοπή στη Θεσσαλία
Συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 24χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 20 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αρχικά προσέγγισαν μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 22χρονη Ελληνίδα και της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια, διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όμως έπειτα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης της κλοπής.

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης