Αριδαία: Οι ληστές είχαν περάσει θηλιά στο λαιμό του άτυχου ηλικιωμένου

Αριδαία: Οι ληστές είχαν περάσει θηλιά στο λαιμό του άτυχου ηλικιωμένου

Η 78χρονη αδελφή του 85χρονου, που του πήγε φαγητό το απόγευμα της Κυριακής όπως κάθε μέρα, «πάγωσε» όταν βρήκε τον ηλικιωμένο νεκρό δεμένο από τα χέρια σε μια καρέκλα με καλώδια

Αριδαία: Οι ληστές είχαν περάσει θηλιά στο λαιμό του άτυχου ηλικιωμένου
Ένα μικρό χωριό με λίγο περισσότερους από 600 κατοίκους, το Γαρέφι Αλμωπίας στην Πέλλα, ζει στιγμές φρίκης μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας ενός 85χρονου μοναχικού κατοίκου της κοινότητας από άγνωστους κακοποιούς που εισέβαλαν στη μονοκατοικία του για να τον ληστέψουν, πιθανότατα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η 78χρονη αδελφή του θύματος, που του πήγε φαγητό το απόγευμα της Κυριακής όπως κάθε μέρα, «πάγωσε» όταν βρήκε τον ηλικιωμένο νεκρό δεμένο από τα χέρια σε μια καρέκλα με καλώδια, φιμωμένο και με ένα ρούχο περασμένο σαν θηλιά σφιχτά στο λαιμό του! Αμέσως έβαλε τις φωνές και οι περίοικοι που έτρεξαν κοντά της ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Κλείσιμο
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αριδαίας που κλήθηκαν στο χωριό, βρήκαν το σπίτι άνω- κάτω και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας. Μάλιστα, εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι του ενός και πρέπει να γνώριζαν τη περιοχή, καθώς το σπίτι βρίσκεται σε σημείο που χρειάζονται ιδιαίτερες προφυλάξεις για να μην γίνουν αντιληπτοί. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί αν λείπουν χρήματα ή και αντικείμενα αξίας. 

Η σορός του 86χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια και ο ακριβής χρόνος του θανάτου και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας αναμένονται. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης πήρε αποτυπώματα από όλο το σπίτι σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν ίχνη του ή των δολοφόνων. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για Σκοπιανούς, μια και το χωριό βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη FYROM.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης