Ζάκυνθος: 15 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Ζάκυνθος: 15 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Κατά τις έρευνες, εκτός από τα δυο κιλά κάνναβης, κατασχέθηκαν ακόμη 433 γραμμάρια ηρωίνης, τρία γραμμάρια κοκαΐνης, δυο σιδερογροθιές και δυο αεροβόλα όπλα, καθώς και 800 ευρώ

Ζάκυνθος: 15 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών
Έξι ολόκληρους μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου τα ίχνη της σπείρας που είχε πλημμυρίσει το νησί με «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά. Όταν κατάφεραν να εντοπίσουν δύο αλλοδαπές γυναίκες που μετέφεραν δυο κιλά ακατέργαστης κάνναβης, άρχισε το «ξεδόντιασμα» της σπείρας, ο 29χρονος Αλβανός «εγκέφαλος» της οποίας έδινε εντολές μέσα από το κελί όπου κρατείται ήδη στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών. 

Με ταυτόχρονες εφόδους σε σπίτια και ερημικές τοποθεσίες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας ως «καβάντζες», συνελήφθησαν εννέα Έλληνες κάτοικοι Ζακύνθου και πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 20 ως 48 χρόνων από την Αλβανία και την Ουκρανία. Μαζί με τον έγκλειστο αρχηγό τους κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη παραμονή στην χώρα καιθα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Κλείσιμο
Κατά τις έρευνες, εκτός από τα δυο κιλά κάνναβης, κατασχέθηκαν ακόμη 433 γραμμάρια ηρωίνης, τρία γραμμάρια κοκαΐνης, δυο σιδερογροθιές και δυο αεροβόλα όπλα, καθώς και 800 ευρώ, 18 κινητά και τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης