Λάρισα: Έκλεβε φο μπιζού και ρούχα από πάγκους μικροπωλητών

Λάρισα: Έκλεβε φο μπιζού και ρούχα από πάγκους μικροπωλητών

Άδειαζε τους πάγκους στο λεπτό...

( *** ) ΠΙΡΑΝΧΑΣ 3D  /  PIRANHA
Λάρισα: Έκλεβε φο μπιζού και ρούχα από πάγκους μικροπωλητών
Την κοσμηματοθήκη και την γκαρνταρόμπα της ήθελε να ανανεώσει μία 52χρονη  γυναίκα στη Λάρισα και βρήκε  την κατάλληλη ευκαιρία να το κάνει... δωρεάν περιδιαβαίνοντας στους πάγκους  μικροπωλητών που πωλούσαν τα εμπορεύματά  τους στην ετήσια εμποροπανήγυρη της  πόλης!

Η πονηρή Ελληνίδα συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή που έκλεβε από τον πάγκο  μιας 31χρονης ένα γυναικείο δαχτυλίδι  και οι άνδρες της Ασφάλειας που  άδειασαν την τσάντα της για να την ελέγξουν, βρήκαν μέσα ακόμη  ένα γυναικείο δαχτυλίδι και  δυο βραχιόλια φο μπιζού που είχε «βουτήξει» από τον ίδιο πάγκο!

Αλλά δεν ήταν τα μόνα, καθώς νωρίτερα είχε «επισκεφθεί» και τους πάγκους  ενός 57χρονου και ενός 34χρονου, από  τους οποίους είχε αρπάξει χωρίς  να την αντιληφθούν διάφορα ρούχα  και λευκά είδη. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους μικροπωλητές και η δράστιδα πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κλείσιμο

*** Τρεις γυναίκες σε διάφορες  περιοχές του Βόλου έπεσαν  θύματα ενός επωχούμενου νεαρού  που άρπαζε τα κοσμήματα που  φορούσαν περνώντας δίπλα τους  με μεγάλη ταχύτητα! Μόνο τη  Δευτέρα, ο 20χρονος Έλληνας  είχε αρπάξει τέσσερις χρυσές  αλυσίδες, δυο χρυσούς σταυρούς  και ένα κόσμημα τα οποία  πούλησε σε έναν 32χρονο ιδιοκτήτη  κοσμηματοπωλείου. Οι αστυνομικοί  τα βρήκαν στο κατάστημα και  το σπίτι του ιδιοκτήτη του  τον οποίο συνέλαβαν για αποδοχή  και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Μάλιστα,  βρέθηκε πλήθος χρυσαφικών  και κοσμημάτων την κατοχή  των οποίων δεν μπορούσε να  δικαιολογήσει και ερευνάται  αν και αυτά προέρχονται από  κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης