Εργαζόμενος στο ΘΕΜΑ χτυπήθηκε από δακρυγόνο στο μάτι

Εργαζόμενος στο ΘΕΜΑ χτυπήθηκε από δακρυγόνο στο μάτι

Ο τραυματισμός του έγινε κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής διαδήλωσης στην Αμφιάλη - Φέρει βαρύ τραύμα στο μάτι

Έκκληση στην κυβέρνηση του Ισραήλ να μην απελάσει 400 παιδιά μεταναστών
Εργαζόμενος στο ΘΕΜΑ χτυπήθηκε από δακρυγόνο στο μάτι
Ένας δικός μας άνθρωπος, ένας από τους εργαζόμενους στο ΘΕΜΑ είναι μεταξύ των ανθρώπων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής διαδήλωσης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Αμφιάλη έπειτα από το σοκ που προκάλεσε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη.

Ο τεχνικός του protothema.gr δέχθηκε ευθεία βολή δακρυγόνου που απρόκλητα του έριξαν τα ΜΑΤ στο μάτι.

Κλείσιμο
Οι γιατροί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιλούν για πολύ βαρύ τραύμα και δεν διακινδυνεύουν πρόβλεψη για την πορεία της όρασής του μέχρι να περάσουν 48 ώρες και να αρχίσει η αποκατάσταση του εξωτερικού τραύματος.


Γιατροί Τζανείου: Τον σημάδεψαν απευθείας στο πρόσωπο


Τριανταένας πολίτες προσήχθησαν στα εξωτερικά ιατρεία του Τζανείου το βράδυ της Τετάρτης καταγγέλουν γιατροί του νοσοκομείου και επισημαίνουν ότι ο εργαζόμενος στο ΘΕΜΑ υπέστη ρήξη βολβού και κινδυνεύει με μόνιμη απώλεια όρασης από τον έναν οφθαλμό.

Στην ανακοίνωση των γιατρών του Τζανείου αναφέρεται:
«Ως ιατροί του Τζανείου νοσοκομείου εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, καθώς χθες το βράδυ 18/09/13, μετά την πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη δολοφονία του νεαρού Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, προσήχθησαν στα ΤΕΠ του χειρουργικού τμήματος 31 διαδηλωτές, όλοι με χτυπήματα στο κεφάλι. Οι τραυματίες ανέφεραν χτυπήματα με γκλομπ, κράνη, ασπίδες και κλωτσιές από ομάδες Δέλτα και Δίας, ενώ υπήρξαν καταγγελίες και για πέτρες που έπεφταν από την πλευρά της αστυνομίας προς τους διαδηλωτές κατακέφαλα, από μέλη της Χρυσής Αυγής».

Εις ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του τεχνικού της εφημερίδας ΘΕΜΑ, οι γιατροί επισημαίνουν: «Ο ένας από τους τραυματίες αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική με ρήξη βολβού από κρότου λάμψης αφού όπως καταγγέλλει τον σημάδεψαν απευθείας στο πρόσωπο και κινδυνεύει με μόνιμη απώλεια της όρασης από τον ένα οφθαλμό. Κάνουμε έκκληση να σταματήσει άμεσα η πολιτική όξυνσης της κρατικής και παρακρατικής καταστολής για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης