Σε αργία τέθηκαν Γ. Τσαμασλής και Δ. Ψωμιάδης

Σε αργία τέθηκαν Γ. Τσαμασλής και Δ. Ψωμιάδης

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων θα ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την 1η Οκτωβρίου

«Εποχιακό φαινόμενο» τα περιστατικά εγκεφαλίτιδας
 Σε αργία τέθηκαν Γ. Τσαμασλής και Δ. Ψωμιάδης

Σε αργία τέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής και ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης για το θέμα του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.

Η σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου, επιδόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στον Θεοφάνη Παπά.
Κλείσιμο

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων για το θέμα της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου θα ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την 1η Οκτωβρίου.

«Δεν θα επιτρέψω να δημιουργήσει προσχώματα στην πορεία του έργου και τις υπηρεσίες που παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στους συμπολίτες μας, καμία υπόθεση, πόσο μάλλον υποθέσεις που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν επί νομαρχιακών διοικήσεων και σήμερα διερευνά η δικαιοσύνη. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, κατέστησα σαφές ότι δεν πρόκειται η Περιφέρειά μας να ξαναμπεί σε περιπέτειες, όπως επίσης και ότι προσωπικά δεν θα ανεχτώ οποιαδήποτε σκιά σε θέματα διαφάνειας, ενεργώντας πάντα άμεσα και εντός του πλαισίου που ορίζει ο νόμος», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης