Ο Ben Affleck και ο David Fincher σε ριμέικ του Χίτσκοκ

Ο Ben Affleck και ο David Fincher σε ριμέικ του Χίτσκοκ

Ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στην ταινία «Gone Girl», θα συναντηθούν ξανά στα κινηματογραφικά πλατό για το ριμέικ της ταινίας «Ο άγνωστος του εξπρές».

Ο Ben Affleck και ο David Fincher σε ριμέικ του Χίτσκοκ
Mετά την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του θρίλερ «Gone Girl», ο Ben Affleck και ο David Fincher και ο σεναριογράφος Gillian Flynn, θα συναντηθούν και πάλι στα κινηματογραφικά πλατό, για το ριμέικ της ταινίας του Αλφρεντ Χίτσκοκ, «Ο άγνωστος του εξπρές» (1951).

Εξήντα χρόνια μετά, ο Fincher, θα παρουσιάσει τη δική του εκδοχή στην κλασική ταινία, που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Patricia Highsmit. O Affleck εκτός απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής αυτής, ελπίζοντας σε μία επιτυχία ανάλογη εκείνης του «Gone Girl» που σημείωσε κέρδη ύψους 350 εκατ.δολαρίων σε όλο τον κόσμο. Η ταινία απέφερε κέρδη έξι φορές περισσότερα από το ποσό που στοίχισε, το οποίο δεν ξεπερνούσε τα 60 εκατ. δολάρια.

Κλείσιμο
Στο κλασικό φιλμ του μετρ του σασπένς, Άλφρεντ Χίτσκοκ, δύο άγνωστοι μεταξύ τους άντρες, ο Μπρούνο Άντονι (Ρόμπερτ Γουόκερ) και ο Γκάι Χέινς (Φάρλεϊ Γκρέιντζερ) πιάνουν μία συζήτηση στο τρένο. Ο Μπρούνο πιστεύει ότι έχει επινοήσει το κατάλληλο σχέδιο ώστε να ξεφορτωθεί τον πατέρα του, τον οποίο μισεί, και ζητά από τον Γκάι να αντάλλαξουν εγκλήματα.

Ο Μπρούνο πρόκειται να σκοτώσει την άπιστη σύζυγο του Γκάι, Μίριαμ (Λώρα Έλιοτ), η οποία αρνείται να του παραχωρήσει διαζύγιο για να παντρευτεί την Αν Μόρτον (Ρουθ Ρόμαν), κόρη ενός γερουσιαστή, και ο Γκάι πρόκειται να σκοτώσει τον πατέρα του Μπρούνο. Ο Γκάι όμως δεν παίρνει στα σοβαρά τη συζήτησή του με τον Μπρούνο, πιστεύοντας ότι ο άγνωστος που κάθεται απέναντί του στο βαγόνι του τρένου αστειεύεται και όταν οι δυο άνδρες χωρίζουν μετά το ταξίδι, ξεχνάει το σχέδιο.

Ο Μπρούνο όμως πηγαίνει στην πόλη που μένει η γυναίκα του Γκάι και τη σκοτώνει. Έπειτα εκβιάζει έναν τρομοκρατημένο Γκάι, ότι σε περίπτωση που εκείνος δεν σκοτώσει τον πατέρα του, θα αφήσει στοιχεία που να τον ενοχοποιούν στον τόπο του εγκλήματος. Όλα τα στοιχεία της αστυνομίας για τον φόνο τους οδηγούν στο πρόσωπο του Γκάι, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τον παράφρονα Μπρούνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης