Οι «SOS Ιατροί» στήνουν ένα ελληνικό γλέντι στην Τεχνόπολη

Οι «SOS Ιατροί» στήνουν ένα ελληνικό γλέντι στην Τεχνόπολη

Ο Νίκος Φιλιππίδης μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων,  θα ταξιδέψουν το κοινό στην ελληνική μουσική παράδοση- Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική συνεισφορά σε φάρμακα για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Οι «SOS Ιατροί» στήνουν ένα ελληνικό γλέντι στην Τεχνόπολη
Οι «SOS Ιατροί» γιορτάζουν τα 20 χρόνια προσφοράς τους και στήνουν σε συνεργασία με την «Κιβωτό του Κόσμου»- την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου- ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι στην Τεχνόπολη. Ο Νίκος Φιλιππίδης μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και χορευτές του «Λυκείου Ελληνίδων» θα ταξιδέψουν το κοινό στην ελληνική μουσική παράδοση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική συνεισφορά φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό για την «Κιβωτό του Κόσμου» (παυσίπονα, αναλγητικά, αντισηπτικά, αντιβιοτικά, γάζες κλπ).
Κλείσιμο

Λίγα λόγια για τους «SOS Ιατρούς»

Οι «SOS Ιατροί» αποτελούν την πρώτη Ελληνική οργάνωση ελευθεροεπαγγελματιών ειδικευμένων ιατρών με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή κατ' οίκον ιατρικών υπηρεσιών σε έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο.

Ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα απασχολεί 100 γιατρούς όλων των βασικών ειδικοτήτων: καρδιολόγους, παθολόγους, πνευμονολόγους, χειρουργούς, παιδίατρους, ορθοπεδικούς, ψυχιάτρους, νευρολόγους, γαστρεντερολόγους, ουρολόγους, παιδοχειρουργούς, αναισθησιολόγους, δερματολόγους, οφθαλμίατρους, Ω.Ρ.Λ., γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων,Πειραιώς 100, Γκάζι.
Τηλ. 2103453548, Ώρα έναρξης 8 μ.μ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης