Διαγωνισμός για το διεθνές βραβείο Νίκος Καζαντζάκης

Διαγωνισμός για το διεθνές βραβείο Νίκος Καζαντζάκης

Δημιουργοί των εικαστικών ή των παραστατικών τεχνών θα διαγωνιστούν για το διεθνές βραβείο το οποίο θα απονεμηθεί τον Οκτώβριο του 2016 στην Αθήνα.

Αρνητικά τα σχόλια του ξένου Τύπου για τις εκλογές
Διαγωνισμός για το διεθνές βραβείο Νίκος Καζαντζάκης
Η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ), τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Κρητικού, θέσπισε το 2012 «Διεθνές Βραβείο Νίκου Καζαντζάκη», με σκοπό τη βράβευση ενός ατόμου (ή μιας ομάδας) για πρωτότυπο γραπτό έργο, εμπνευσμένο από το έργο ή τη ζωή του συγγραφέα. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος λογοτεχνικός διαγωνισμός  έρχεται ο πρώτος καλλιτεχνικός διαγωνισμός για το «διεθνές βραβείο Νίκος Καζαντζάκης». Δημιουργοί των εικαστικών ή των παραστατικών τεχνών θα διαγωνιστούν για το διεθνές βραβείο Νίκου Καζαντζάκη, το οποίο θα απονεμηθεί τον Οκτώβριο του 2016 στην Αθήνα.

Τον διαγωνισμό προκηρύσσει η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ), και θα αφορά σε «πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες» - εικαστικές τέχνες (ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία),  μουσική (πρωτότυπο έργο ή διασκευή),  παραστατικές τέχνες  (θεατρική παράσταση, χορός, κινηματογραφική ταινία, ντοκιμαντέρ, σίριαλ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης