Το design που αγαπάει την Ελλάδα!

Το design που αγαπάει την Ελλάδα!

Ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου το 2012 φτιάχνει την φίρμα Lovegreece™ και το 2015 την φίρμα Hermione και είναι πάντα παρών στη σκηνή του νέου ελληνικού design

Το design που αγαπάει την Ελλάδα!
Ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου είναι ένας από τους στυλοβάτες της ετήσιας έκθεσης Greek Brand New για την ανάδειξη του ελληνικού design – από την ιδρυτική ομάδα των 22 εταιρειών. Ο ίδιος από τα πρώτα ονόματα του νέου κύματος του ελληνικού design άρχισε να φτιάχνει προϊόντα κάτω από την φίρμα Lovegreece™ . Μάλιστα, η φίρμα ιδρύθηκε σε μια ημερομηνία – ορόσημο στις 25 Μαρτίου του 2012. 

Κλείσιμο


Κατ΄ ουσία πρόκειται για μια εταιρία που δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει το Διεθνές Ελληνικό

Όπως διαβάζω στην ενότητα των εκθετών του Greek Brand New: «Μέσα από τα προϊόντα μας και τις καμπάνιες, θέλουμε να διαδώσουμε την αγάπη για την Ελλάδα και την απόλαυση ενός χαλαρού τρόπου ζωής σε όλο τον κόσμο. Στηρίζουμε ενεργά την Ελληνική αγροτική παραγωγή και βιομηχανία παράγοντας 100% Made in Greece προϊόντα & χρησιμοποιώντας τις καλύτερες Ελληνικές πρώτες ύλες διατηρώντας παράλληλα όλα τα στάδια παραγωγής στην Ελλάδα. 



Η Lovegreece™ είναι πρωτοπόρος εταιρία στην κατασκευή προϊόντων από 100% Ελληνικό Βαμβάκι καθώς και ένα μοναδικό Design Studio για σχεδιασμό προϊόντων και συλλογών με την υπογραφή Lovegreece™ για μεγάλες Ελληνικές εταιρίες».



Αλλά, ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου δεν στάθηκε στη πρώτη φίρμα. Προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω… Δημιούργησε το 2015 τη φίρμα Hermione, με γυναικείες τσαντάκια – φακέλους με ευφάνταστες συνθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης