Νεράιδες και Καλικάντζαροι στο Μουσείο Γουλανδρή!

Νεράιδες και Καλικάντζαροι στο Μουσείο Γουλανδρή!

Για 14 ημέρες από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρουσιάζει το δικό του εορταστικό πρόγραμμα

Νεράιδες και Καλικάντζαροι στο Μουσείο Γουλανδρή!
«Παραμυθένια Χριστούγεννα! Νεράιδες, Ξωτικά και Καλικάντζαροι». Αυτός είναι ο τίτλος του εορταστικού προγράμματος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας που θα λάβει χώρα στον χώρο του μουσείου από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 δίνοντας την δική του εορταστική ταυτότητα στις γιορτινές ημέρες και χαρίζοντας στα μικρά παιδιά μια διαφορετική εμπειρία στο Μουσείο.

Στο Αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ η Ομάδα Τέχνης Πάροδος θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με χορό, τραγούδι, ζωντανή μουσική και ιδιαίτερα κουστούμια. Η διάρκεια της παράστασης είναι 40 λεπτά και θα πραγματοποιείται 3 φορές τη μέρα στις ώρες 10:30, 12:00 και 14:00.

Κλείσιμο
Στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής» θα παρουσιαστεί Θέατρο Σκιών από τον Γιάννη Νταγιάκο. Ο Καραγκιόζης θα εμφανιστεί στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι Καλικάντζαροι» και θα δώσει μια ¨ξωτική¨ μορφή στην λαϊκή του εικόνα. Η διάρκεια της παράστασης είναι 30 λεπτά και θα πραγματοποιείται 2 φορές τη μέρα στις ώρες 11:30 και 13:30.

Στο Εργαστήρι των Ξωτικών –το οποίο θα λειτουργεί σε συνεχή ροή- τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον χώρο της ζωγραφικής και των χειροτεχνιών και θα συνθέσουν κατασκευές τις οποίες θα πάρουν μαζί τους. 

Ειδική μνεία στην εορταστική περίοδο του μουσείου θα πρέπει να δώσουμε στην έκθεση «Τα Ορυκτά και ο Άνθρωπος» η οποία δημιουργήθηκε φέτος και θα είναι διαθέσιμη προς επίσκεψη όπως και όλες οι εκθέσεις του Μουσείου. 

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται -χωρίς κρατήσεις θέσεων- καθημερινά (10 π.μ. – 4 μ.μ.) εκτός από τις ημέρες ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Info
Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Είσοδος-ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά
www.gnhm.gr
Τηλ: 210 801 5870

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 8 ευρώ για ενήλικες και παιδιά
Δωρεάν: παιδιά έως 2 ετών , ΑΜΕΑ, εθελοντές του ΜΓΦΙ
Οικογένειες με 2 παιδιά: 28 ευρώ
Οικογένειες με 3 παιδιά: 34 ευρώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης