Στήριξη 4 νέων αθλητών για το Τόκυο

Στήριξη 4 νέων αθλητών για το Τόκυο

Η πλατφόρμα act4Greece υποδέχεται μια δράση της Charity4U για την συγκέντρωση 25 χιλιάδων ευρώ προκειμένου 4 νέοι αθλητές να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς που θα γίνουν στην ιαπωνική πρωτεύουσα το 2020

Στήριξη 4 νέων αθλητών για το Τόκυο
Το ποσό των χρημάτων που έχει –μέχρι τώρα- συγκεντρωθεί δεν είναι άξιο λόγο. Μια πολύ χαμηλή επίδοση σε σχέση με τον στόχο… Αλλά, υπάρχει καιρός. Και τα χρήματα είναι για καλό σκοπό. Τέσσερις νέοι αθλητές θα βρουν την απαιτούμενη στήριξη για να «πάνε» στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020. 

Έτσι, το ποσό των 430 ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί έναντι του στόχου των 25 χιλιάδων ευρώ ας θεωρηθεί ως απατηλή εικόνα και ας ενταθούν οι προσπάθειες.

Κλείσιμο
Η στήριξη των 4 αθλητών «άνοιξε» ως δράση στις 28 Ιουνίου 2017 στην πλατφόρμα Act4Greece και θα ολοκληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου 2017. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.Φορέας της συγκεκριμένης δράσης που ανέβηκε στην πλατφόρμα Crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας είναι η Charity4U. Η τελευταία, σύμφωνα με το προφίλ της, «είναι η πρώτη Ελληνική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που υποστηρίζει νέους αθλητές, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση και ειδική τεχνογνωσία στην προετοιμασία και συμμετοχή τους σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις». Στο site της Charity4U βρήκαμε επιπλέον πληροφορίες για εκείνη , πληροφορίες που μεταφέρουμε εδώ: «Η νεοσύστατη ΜΚΟ αποτελεί αποτέλεσμα του σπόρου που «ρίζωσε» στις καρδιές τριών γυναικών, της Έλλης Φλέγγα, της Μαρίνας Λύδας Κουταρέλλη και της Ευγενίας Τζαννίνη, μέσα από τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία #charity4u των Holmes Place, και με την ίδρυσή της αποδεικνύουν ότι η αγάπη για τον αθλητισμό και την ευεξία μπορούν να ενώσουν και να εξυπηρετήσουν πολύ καλούς σκοπούς.

Η Έλλη Φλέγγα έχει αποδείξει την αγάπη της για την άθληση, τόσο ως CEO των Holmes Place Fitness Clubs όσο και ως μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, της πρώτης ελληνικής ομάδας που διέσχισε τη Μάγχη σε σκυταλοδρομία 8 ατόμων με χρόνο ρεκόρ, τον περασμένο Αύγουστο. 

Η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδρύτρια των Spetses mini Marathon και Spetsathlon, των μεγαλύτερων events αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα κάθε χρόνο ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και να προσφέρει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης. 

Τέλος, η Ευγενία Τζαννίνη, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, η οποία έδωσε υπόσταση σε αυτήν την ΜΚΟ, υπηρέτησε εθελοντικά ως δικηγόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες τoυ 2004, ενώ αποτελεί ακόμα ένα μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, αλλά και εμπνευστή του σπουδαίου εγχειρήματος της ομάδας.



Τα ιδρυτικά μέλη συμπληρώνουν οι: Άδα Σταματάτου, Έφη Σίψα, Μαίρη Λιάρου, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Νίκος Καρανικόλας, Κωνσταντίνος Μίχος, Σωτήρης Πάστρας, Βασίλης Μαρούλης, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Παύλος Κανελλόπουλος, Αποστόλης Τσαγκαράκης, Γιώργος Παπαϊωάννου, Μιχάλης Τσαούτος και Ισαάκ Καριπίδης».

Αλλά, ας επιστρέψουμε στα βασικά συστατικά της δράσης. Το act4Greece στηρίζει τη δράση «Αθλητισμός για όλους» από 28.06.2017 έως 28.11.2017, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση και υποστήριξη της προετοιμασίας τεσσάρων νέων αθλητών για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020, με συνολικό προϋπολογισμό 25.000 ευρώ.

Το Charity4U θα προσφέρει σε όλους τους υποστηρικτές της δράσης αντισταθμίσματα, ανάλογα με το ύψος της προσφοράς, ως επιβράβευση. Συγκεκριμένα:

Για ποσό €10 – ονομαστική αναφορά στο site www.Charity4U.gr, με τη συγκατάθεση του δωρητή
Για ποσό €50 – προσφορά αναμνηστικού t-shirt με τις υπογραφές των αθλητών
Για ποσό €100 – προσφορά δύο προσκλήσεων για το επίσημο ετήσιο δείπνο του Charity4U
Για ποσό €250 – προσφορά μιας συνδρομής διάρκειας 7 ημερών σε ένα από τα τρία Holmes Place Clubs
Για ποσό €500 – αναφορά ως επίσημου χορηγού του Charity4U σε δελτίο τύπου, ονομαστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απονομή τιμητικής πλακέτας

Για ποσό €1.000 – προσφορά διαμονής δυο ημερών στις Σπέτσες, καθώς και δυο αναμνηστικά t-shirts με υπογραφές των αθλητών. Επίσης, αναφορά ως επίσημου χορηγού του Charity4U σε δελτίο τύπου, ονομαστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απονομή τιμητικής πλακέτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης