Η αθηναϊκή σκηνή με ένα κλικ

Η αθηναϊκή σκηνή με ένα κλικ

Το δίγλωσσο www.athensculturenet.com, παρουσιάζει το πανόραμα των καλλιτεχνικών δράσεων των 40 σημαντικότερων πολιτιστικών φορέων της ελληνικής πρωτεύουσας 

Η αθηναϊκή σκηνή με ένα κλικ
Από την Ακρόπολη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από το Κέντρο στο Γκάζι και από εκεί στου Μακρυγιάννη, στην Κυψέλη αλλά και στην Θάλασσα, στην Καλλιθέα. Με άλλα λόγια, από την Πειραιώς 260 και το Ηρώδειο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κατεβαίνοντας την Συγγρού με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Προορισμοί αλλά και εκδηλώσεις και μαζί με τις τελευταίες μια πολύ χρήσιμη κατηγοριοποίηση σε: Αρχιτεκτονική / Εφαρμοσμένες Τέχνες, Βιβλίο / Διαλέξεις , Σινεμά, Xορός / Performance, Φεστιβάλ, Εκδηλώσεις- Δράσεις για το παιδί,Μουσεία / Εκθέσεις, Mουσική, Θέατρο, Εικαστικά. 

Και όλα αυτά με ένα απλό κλικ είναι κοντά σου. Άμεσα διαθέσιμες ως πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, το «Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων», το δίκτυο που συνδέει όλους τους φορείς που παράγουν πολιτισμό στην πρωτεύουσα, αποκτά τον δικό του ιστότοπο.

Κλείσιμο
Το δίγλωσσο portal www.athensculturenet.com
, παρουσιάζει το πανόραμα των καλλιτεχνικών δράσεων των 40 σημαντικότερων πολιτιστικών φορέων της Αθήνας, δημόσιων και ιδιωτικών και ενημερώνει για τη λειτουργία και τις εκδηλώσεις τους. 

Το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων – Athens Culture Net έχει ως αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Athens Partnership διαχειρίζεται την υλοποίηση της δωρεάς.

Η ιστοσελίδα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον επισκέπτη της πόλης καθώς του επιτρέπει να οργανώσει εκ των προτέρων την επίσκεψή του στην Αθήνα και τον βοηθάει μέσω των ηλεκτρονικών χαρτών να περιηγηθεί στην πόλη.

Το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων εδραιώνει ένα ενεργό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πλαίσιο για τους ανθρώπους που ζουν στην πόλη, τους επισκέπτες, τους καλλιτέχνες και τους φορείς: Στηρίζει πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, συνομιλεί με τους πολιτιστικούς οργανισμούς για την υιοθέτηση κοινών στόχων και στρατηγικών, προωθεί το πολιτιστικό προϊόν των αθηναϊκών πολιτιστικών φορέων σε ένα διεθνές ακροατήριο προσφέροντας έγκαιρη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης με την παραγωγή και κυκλοφορία ενημερωτικού υλικού. 

Τέλος, το Δίκτυο, σε συνεργασία με τα μέλη του, σχεδιάζει και παράγει σε περιοδική βάση ένα έντυπο το οποίο εμπεριέχει συγκεντρωμένες πληροφορίες στα ελληνικά και αγγλικά για όλους τους κύριους πολιτιστικούς φορείς της Αθήνας καθώς και δύο επιλεγμένες δράσεις τους για το διάστημα κυκλοφορίας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης