Ο Διογένης και ένα... λαχανικό στα Εξάρχεια

Ο Διογένης και ένα... λαχανικό στα Εξάρχεια

Οι Acid Baby Jesus εμφανίζονται στο AN Club

Ο Διογένης και ένα... λαχανικό στα Εξάρχεια
Έχοντας κάνει live από πέρυσι σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη (Ολλανδία, Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Γερμανία, Ιταλία) και ένα χρόνο μετά την τελευταία τους live εμφάνιση στην Αθήνα, οι Acid Baby Jesus επιστρέφουν στην πόλη και στο AN club, όπου θα εμφανιστούν αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Η μπάντα ετοιμάζεται να παίξει κομμάτια από την έως τώρα δουλειά της, ενώ έχει έτοιμο ολοκαίνουργιο υλικό από το τρίτο LP τους που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Κλείσιμο


Με μία κασέτα δικής τους παραγωγής πίσω στο 2010, δύο ολοκληρωμένους δίσκους και τρία EP (το ένα ως Voyager 8, μαζί με τους Καναδούς Hellshovel) στην αμερικάνικη Slovenly, καθώς και με αλλεπάλληλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στο ενεργητικό τους, οι Acid Baby Jesus έχουν ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δυναμικά και περιπετειώδη νέα psych/punk/garage σχήματα στο διεθνές μουσικό στερέωμα. Έτοιμοι να κάνουν ακόμα μία δημιουργική στροφή στην πορεία τους (καινούργιος ήχος, καινούργια εταιρεία), ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό μια μίνι περιοδεία σε Ιταλία και Ελλάδα, η οποία θα ολοκληρωθεί αυτή την Παρασκευή στο γνωστό στέκι των Εξαρχείων.

Μαζί τους στην Αθήνα θα εμφανιστούν δύο ολόφρεσκα ελληνικά σχήματα σε ρόλο support act: το πειραματικό ντουέτο Hand & Leg (ένα νέο σχήμα από το Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι από την αμερικάνικη δισκογραφική Slovenly Recordings αποσπώντας θετικές κριτικές) και «η ηχητική προβολή του συλλογικού υποσυνείδητου τεσσάρων νεαρών θορυβοποιών» - ή απλά των Devamp Javu.

Info
AN Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης