Καλοκαίρι με τη Φωτεινή Δάρρα

Καλοκαίρι με τη Φωτεινή Δάρρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία, με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα

Καλοκαίρι με τη Φωτεινή Δάρρα
Η Φωτεινή Δάρρα είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες φωνές της εγχώριας μουσικής σκηνής και μία ιδιαίτερη καλλιτέχνις, που σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να σε ταξιδέψει με τη φωνή της αλλά και με την παρουσία της. Έτσι, κι αυτό το καλοκαίρι, θα βρίσκεται στο πλευρό μας σε μία σειρά από συναυλίες που έχει προγραμματίσει σε όλη την Ελλάδα.

Την περασμένη χρονιά, είχε ξεκινήσει τις παραστάσεις της από τη μαγευτική Δήλο, με μια συναυλία που σημείωσε τη μεγαλύτερη προσέλευση κοινού στον αρχαιολογικό χώρο και συγκίνησε τον κόσμο που την παρακολούθησε από κοντά. Η περιοδεία συνεχίστηκε με αντίστοιχα ρεκόρ προσέλευσης στις πόλεις που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.  

Τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν η Φωτεινή Δάρρα, σύγχρονη μούσα μεγάλων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, του Νίκου Μαμαγκάκη, του Μίμη Πλέσσα και άλλων, ταξιδεύει από άκρη σ' άκρη της χώρας μας και έχοντας ως «άσσο στο μανίκι» της την ξεχωριστή της ερμηνεία, μας προσκαλεί να απολαύσουμε σπάνιες μουσικές στιγμές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών παρουσιάζει για ακόμη μία φορά ένα πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια που περιλαμβάνει τις επιτυχίες από τις τηλεοπτικές σειρές «Φεύγα», «Μάγισσες της Σμύρνης», «Λένη», αλλά και τα «Σ΄αγαπώ», «Αγόρι μου», «Παράπονο», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Cancao do mar”, “Spente le stele” και πολλά ακόμη. 


Κλείσιμο

Με ένα πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, και καταφέρνει να εξισορροπήσει την ποιότητα με τη διασκέδαση, η Φωτεινή Δάρρα ετοιμάζεται να μοιραστεί με όλους μας τα καλύτερα τραγούδια της καριέρας της, θέλοντας μέσα από το δικό της μουσικό ταξίδι, να ταξιδέψει κι εμάς, σε μέρη που μόνο η μουσική μπορεί να ωθήσει το μυαλό και την ψυχή... Δείτε εν συνεχεία το πρόγραμμα των συναυλιών για το καλοκαίρι του 2016!

30 Ιουλίου, Λιμάνι Αμφιλοχίας - Με τη Δημοτική Φιλαρμονική της Αμφιλοχίας
8 Αυγούστου, Παραλιακή οδός της πόλης της Σάμου - Με την πενταμελή ορχήστρα
14 Αυγούστου, Μεσολόγγι
17 Αυγούστου, Κάστρο Καβάλας - Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων, μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου
20 Αυγούστου, Θεατράκι Συνδέσμου Σεριφίων στην Χώρα της Σερίφου
27 Αυγούστου, Λιμάνι Ύδρας - Με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου
28 Αυγούστου, Γλυφάδα - Με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου
15 Σεπτεμβρίου, Παλαιό Φάληρο - Με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου
18 Σεπτεμβρίου, Άλσος Νέας Σμύρνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης