Τι συμβαίνει όταν η κορούλα σου έχει κολλήσει με το Star Wars;

Τι συμβαίνει όταν η κορούλα σου έχει κολλήσει με το Star Wars;

Ο Τζόναθαν Λιου είδε μαζί με τη δυόμισι χρονών κόρη του το Star Wars. Και αυτή ενθουσιάστηκε με τον Νταρθ Βέιντερ!

Τι συμβαίνει όταν η κορούλα σου έχει κολλήσει με το Star Wars;
Ο Τζόναθαν Λιου
έβλεπε την αρχική τριλογία του “Star Wars” μαζί με τα παιδιά του - κάτι που θα έπρεπε να κάνει οποιοσδήποτε geek πατέρας σέβεται τον εαυτό του… Κάτι όμως που ακολούθησε μετά το τέλος της ταινίας έκανε τον πατέρα να φουσκώσει από υπερηφάνεια: η κόρη του, ηλικίας δυόμισι μόλις ετών φαίνεται πως γοητεύτηκε ιδιαίτερα από τον εμβληματικό «κακό» του σύμπαντος του Τζορτζ Λούκας, τον Νταρθ Βέιντερ, έτσι όταν την έβαλε στο κρεβάτι της, αυτή άρχισε να κάνει ήχους προσπαθώντας να αναπαραγάγει το μουσικό θέμα που τον συνοδεύει στις ταινίες.

Κλείσιμο


Η λατρεία της πιτσιρίκας για τον Λόρδο Βέιντερ αποκαλύφθηκε με την πρώτη τους κιόλας επαφή. Ο Τζόναθαν θυμάται: «Όταν παρουσιάστηκε [ο Νταρθ Βέιντερ] για πρώτη φορά στην οθόνη, άρχισε να μιμείται τον ήχο της αναπνοής του. Όταν άρχισε να παίζει το “Imperial March” [το leitmotiv που συνοδεύει τον Βέιντερ στις ταινίες], σηκώθηκε πάνω και άρχισε να χορεύει! Αργότερα μας ζητούσε συνέχεια να τραγουδήσουμε το ‘τραγούδι του Star Wars” – ορισμένες φορές θέλει να ακούσει το θεματικό κομμάτι, αλλά αρκετά συχνά αυτό που θέλει στην πραγματικότητα είναι να ακούσει το μουσικό θέμα του Νταρθ Βέιντερ».

Ο χαζομπαμπάς «τσάκωσε» την κόρη του στο baby monitor τη στιγμή που ξύπνησε, τραγουδώντας μόνη της το μουσικό θέμα που τόσο έχουμε αγαπήσει και ανέβασε το βίντεο στο YouTube. Μέσα σε 10 ημέρες, το βίντεο έχει προσελκύσει σχεδόν δύο εκατ. προβολές και αυτό γιατί η Δύναμη είναι ισχυρή με τη δεσποινίδα Λιου. Star Wars-Παπακαλιάτης σημειώσατε «1» στη συγκεκριμένη περίπτωση…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης