H Δάφνη μας ξανασυστήνει τους φίλους της

H Δάφνη μας ξανασυστήνει τους φίλους της

Oι Daphne and The Fuzz, με λίγο διαφορετικό line up, εμφανίζονται στις 21 Ιανουαρίου στο αγαπημένο στέκι της Αβραμιώτου

H Δάφνη μας ξανασυστήνει τους φίλους της
Ποιοί είναι οι Daphne and The Fuzz; Κι όμως του ξέρεις. Κι αν το όνομα δεν σου λέει τίποτα, σου λέει σίγουρα το “Doop doop”. Το τραγούδι που μας ξεσήκωσε πέρυσι το καλοκαίρι και μας έκανε γνωστούς τη Δάφνη και την παρέα της. Με διαφορετικό line up από αυτό που τους είχαμε γνωρίσει στην αρχή αλλά με την ίδια τρέλα και κυρίως το ίδιο ταλέντο, η μπάντα θα εμφανιστεί στο SIX d.o.g.s.
την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Κλείσιμο


“Doop doop”. Σαν κάποιος να σου χτυπάει την πόρτα. Σαν να σε χτυπάει στον ώμο θέλοντας να σου αποσπάσει την προσοχή. Να γυρίσεις να τον κοιτάξεις. Έτσι μας τράβηξαν την προσοχή και μας έπεισαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Το διαδίκτυο αλλά και τα αθηναϊκά ραδιόφωνα τους αγάπησαν γρήγορα και έκαναν το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους ιδιαίτερα αγαπητό. Οι ίδιοι πάλι προτιμούν και τα δύο μέσα για διαφορετικούς λόγους το καθένα: αμεσότητα αλλά και ταχύτητα.

Η αρχική παρέα γνωρίστηκε στο ωδείο και γρήγορα αποφάσισε να αρχίσει να ηχογραφεί τα τραγουδια που έγραφε η Δάφνη. Αν και από εκείνη την τετράδα έχει μείνει μόνο η Δάφνη Λάζου στο τραγούδι και ο Δημήτρης Δουμουλιάκας στα τύμπανα, η μπάντα συνεχίζει με την ίδια ορμή μαζί με τους  νεοεισεχθέντες Γιάννη Ράλλη στην κιθάρα, Βασίλη Νησσόπουλο στο μπάσο και Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα. Όσο για τη Δάφνη και τα τραγούδια που δημιουργεί, η έμπνευσή της αντλείται κυρίως από πράγματα τα οποία την απασχολούν στην καθημερινή της ζωή. Τα κομμάτια της λειτουργούν κάπως σαν ημερολόγιο με εσωστρεφείς στίχους και δυναμικές μελωδίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης