Βελούδινη επιστροφή στις δεκαετίες του ΄50 και του ‘60

Βελούδινη επιστροφή στις δεκαετίες του ΄50 και του ‘60

Αδιέξοδες σχέσεις, πάθη, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας εκτυλίσσονται στη νέα σειρά «Velvet» του Novalifε

Βελούδινη επιστροφή στις δεκαετίες του ΄50 και του ‘60
Στη Μαδρίτη των δεκαετιών του ’50 και ’60 μας μεταφέρει η νέα σειρά “Velvet”, που προβάλλεται στο Novalifε
, κάθε Σαββατοκύριακο μετά την ταινία των 21:00. Η νέα ισπανική σειρά παρουσιάζει τη χρυσή εποχή της μόδας και επικεντρώνεται στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας «Galerias Velvet» και της οικογένειας στην οποία ανήκει.
Ένας μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας, συνωμοσίες και επιχειρηματικά παιχνίδια συνθέτουν αυτή τη δραματική σειρά, που θα παρασύρει και θα συγκινήσει. Η σειρά «Velvet», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», αφηγείται μέσω της δραματουργίας τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
Κλείσιμο



Ήρωες της σειράς «Velvet», που καθήλωσε 4,8 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ισπανία, είναι o Αλμπέρτο (Miguel Ángel Silvestre) και η Άνα (Paula Echevarría), δύο νέοι που παρασύρονται σε έναν απαγορευμένο έρωτα και έρχονται βίαια αντιμέτωποι με τα απαρχαιωμένα στερεότυπα μιας υποκριτικής κοινωνίας.
Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία της μόδας στάθηκε η αφορμή για τη δημιουργία αυτής της δραματικής σειράς. Αδιέξοδες σχέσεις, πάθη, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας εκτυλίσσονται στη νέα σειρά του Novalifε, που είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές Nova3play και μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά έχει ήδη υπογράψει για το δεύτερο κύκλο, ενώ το ιταλικό κανάλι Rai Uno έχει αγοράσει τα δικαιώματα για την ιταλική εκδοχή της σειράς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης