LIVE από Φρανκφούρτη: Δείτε τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται (upd)

LIVE από Φρανκφούρτη: Δείτε τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται (upd)

Ξεκίνησε η 67η Διεθνής Έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου αποκαλύπτονται πολλά και σημαντικά μοντέλα. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ταξιδεύει στη Γερμανία και σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το μεγαλύτερο-επί ευρωπαϊκού εδάφους-Motor Show της χρονιάς.

LIVE από Φρανκφούρτη: Δείτε τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται (upd)
Είναι το τελευταίο μεγάλο Ευρωπαϊκό ραντεβού της αυτοκινητοβιομηχανίας, με ηχηρές βέβαια απουσίες αλλά με πολλά σημαντικά μοντέλα. Ιδού τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο 6μηνο!

Είναι η σειρά της Γερμανίας να φιλοξενήσει τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου, μετά τους Γάλλους πέρυσι. Φρανκφούρτη και Παρίσι εναλλάσσονται τον Σεπτέμβριο στις εκθέσεις αυτοκινήτου, με την Γενεύη να παραμένει σταθερή κάθε χρόνο, τον Μάρτιο. Εκεί είμαι και το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού, αφού πλέον πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν την Ελβετία και μόνο για να δώσουν το παρόν. Χαρακτηριστικές είναι οι απουσίες φέτος από την έκθεση της Φρανκφούρτης: Alfa Romeo, DS, Fiat, Infiniti, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Peugeot και Volvo δεν δίνουν φέτος το παρόν. Φυσικά την τιμητική του έχουν οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Κλείσιμο
Δυνατοί φέτος και οι ΝοτιοΚορεάτες (μας ζητάνε να τονίζουμε το «Νοτιο»!). Εκτός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (νέο Leaf!) που κάθε χρόνο πλέον είναι και περισσότερα στις εκθέσεις, φέτος μπορούμε να πούμε πως είναι η χρονιά των crossovers αλλά και των σπορ-γρήγορων αυτοκινήτων με τους Γερμανούς σε καυτή την κατηγορία να τα… σπάνε.  Δείτε BMW Z4, Audi RS5, Mercedes GT κλπ. 

Η συγκεκριμένη σελίδα θα ανανεώνεται διαρκώς με ότι νέο παρουσιάζεται στην Γερμανική πόλη...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης