Μια Rolls Royce για εκλεκτούς πελάτες

Μια Rolls Royce για εκλεκτούς πελάτες

H Rolls Royce Cullinan έχει πλέον στενές επαφές με το διάσημο εστιατόριο/μπαρ Nammos.

240520142226_NAMMOS-ROLLS-ROYCE

Αυτές τις ημέρες, οι κάτοικοι των Καννών έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία Rolls Royce Cullinan με το λογότυπο του εστιατορίου Nammos να κοσμεί το εξωτερικό της, καθώς το πολυτελές SUV εκτελεί χρέη μεταφορικού μέσου για τους τυχερούς πελάτες.

Το νέο Nammos έκανε τα εγκαίνια του στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες μέσα στο εντελώς ανακαινισμένο ξενοδοχείο Palm Beach, ένα από τα πιο ιστορικά ονόματα της Γαλλικής Ριβιέρας.

Με μια επένδυση που ξεπέρασε κατά πολύ το αρχικό budget των 30.000.000 ευρώ το μυκονιάτικο brand που άλλαξε καταλυτικά την έννοια του beach life στη Μύκονο, φρόντισε ώστε το νέο εστιατόριο να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το πνεύμα της Cote d’ Azur.

Γι’ αυτό εκτός από το εκπληκτικό design και τα πανάκριβα υλικά που επιλέχθηκαν για την κατασκευή του υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Μια από αυτές είναι η Rolls Royce Cullinan που αγοράστηκε για να μεταφέρει πελάτες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων, είτε από το αεροδρόμιο των Καννών -χρησιμοποιείται μόνο για lear jet– είτε από κάποιο ξενοδοχείο ή βίλα στην οποία θα μένουν.

Η συγκεκριμένη Cullinan φέρει το logo του διάσημου εστιατορίου που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην Γαλλική Ριβιέρα με την έλευσή του στις Κάννες, ενώ χρειάστηκε αγώνας δρόμου για να ανοίξει σχεδόν ταυτόχρονα με το 77ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.            

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης