Πόσο θα κοστίζει το νέο Toyota Yaris

Πόσο θα κοστίζει το νέο Toyota Yaris

Βρισκόμαστε στο βροχερό Ντίσελντορφ για να "γνωρίσουμε" καλύτερα το νέο Toyota Yaris, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του παρουσίασης...

Πόσο θα κοστίζει το νέο Toyota Yaris
Δύο μήνες μετά τα αποκαλυπτήριά του στην στατική τότε παρουσίαση στην Κυανή Ακτή και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού και Εξέλιξης της Toyota στη Sophia-Antipolis, αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και πίσω από το τιμόνι σε διαδρομές εντός και εκτός της πρωτεύουσας της Βεστφαλίας (μείνετε συντονισμένοι στο έντυπο Car+Speed, με το Πρώτο Θέμα).

Το ριζικά ανανεωμένο λοιπόν Yaris, μπορεί να γίνει δικό σας έναντι 11.490€. Τιμή που συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης και αφορά στο επίσης σημαντικά αναβαθμισμένο 1000άρη κινητήρα απόδοσης 69 PS.

Κλείσιμο
Με πλούσιο μάλιστα εξοπλισμό που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες, Air Condition, Ράδιο-CD 6 ηχείων με USB και Aux-in, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, πίσω διαιρούμενα καθίσματα, επτά αερόσακους, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα ελέγχου ευστάθειας VSC και πρόσφυσης TRC, καθώς και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι.

Στη γκάμα υπάρχει ένας diesel κινητήρας, ο 1.4 lt D-4D απόδοσης 90 PS, με τη συγκεκριμένη επιλογή να ξεκινά 13.840€, πάλι συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης