People: Τι φέρνει ο ερωτικός Αύγουστος

People: Τι φέρνει ο ερωτικός Αύγουστος

Είναι η εποχή της εξωστρέφειας και της ερωτικής αναζήτησης. Κάθε καλοκαίρι, το μυαλό μας περιστρέφεται γύρω απο τις σχέσεις και τις νέες γνωριμίες

People: Τι φέρνει ο ερωτικός Αύγουστος

Κριός

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ Το καλοκαίρι του 2013, με επίκεντρο τον Αύγουστο, προβλέπεται δραστήριο και αποκαλυπτικό των διαθέσεων αλλά και των ερωτικών σας σκοπιμοτήτων. Η ένταση θα κυριαρχήσει μέσα σας, καθώς και η πρόκληση στη συμπεριφορά των ερωτικών σας ερεθισμάτων. Το στενό περιβάλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα και θα εξοπλίσει τα μέσα που διαθέτετε για να εντυπωσιάσετε εκείνους που θέλετε να κατακτήσετε ερωτικά. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά τις περισσότερες φορές γίνονται αιτία έμπνευσης ή ενίσχυσης της αποτελεσματικότητάς σας. Ο Αύγουστος καραδοκεί να σας διασκεδάσει, οι πολυσύχναστες παραλίες και οι μεγάλες συναναστροφές είναι το φόρτε σας, ελέγχετε τη συμπεριφορά σας. Μη δηλώσετε ερωτευμένοι προτού νιώσετε πραγματικά κάτι τέτοιο, αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και απαρνηθείτε την τεχνική της δημιουργίας εντυπώσεων για το τίποτα, γιατί θα το μετανιώσετε.

Κλείσιμο
ΕΧΤΡΑ TIP
Αποφύγετε πολυσύχναστα μέρη και πολυπόθητες συντροφιές, εκτός κι αν διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα για να μπορέσετε να τις κατακτήσετε.


Ταύρος

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ Αυτό το καλοκαίρι κρύβει έντονο ερωτικό χαρακτήρα. Φυλαχτείτε από τα αναπάντεχα, γιατί είναι ικανά να αλλάξουν το πρόγραμμα και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Αναμφίβολα θα παρασυρθείτε από μια ερωτική γοητεία, η οποία είναι ικανή να σας βγάλει από τις συνήθειές σας. Αρκετοί θα προσπαθήσετε να εξυπηρετήσετε τις σκοπιμότητές σας, αλλά ωστόσο δεν θα αποφύγετε την περιπέτεια ή την παγίδευση. Η σιωπηλή σας υπομονή σε άλλη εκδοχή θα φέρει κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους και θα σας απαλλάξει σταδιακά από το βάρος υποχρεώσεων με μεγάλο κόστος. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας και επινοήστε τρόπους για να εντυπωσιάσετε. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και αλλάξτε προορισμό διακοπών χωρίς να το ανακοινώσετε. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα δαμάσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η καθημερινότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας γνωριμίας. Προβάλετε τα καλά σας στοιχεία, ξεπεράστε τις αδυναμίες που σας επιβάλλει ο εγωισμός σας και προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος.

ΕΧΤΡΑ TIP
Είναι σημαντικό να μάθετε να ελέγχετε την ηδυπάθειά σας. Κάτι αντίθετο μπορεί να σας οδηγήσει σε ασύμφορες παγίδες, που θα επηρεάσουν αρνητικά τις διακοπές και τη διάθεσή σας.



Δίδυμοι

ΠΟΘΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Ξεκινά για εσάς ένα καλοκαίρι που το περιμένετε από καιρό. Με βάση την περιπέτεια και με βοηθό την επινόηση, θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα εντυπωσιάσετε αλλά και θα εμπνεύσετε εκείνους που μπορούν να σας προσφέρουν μια βαθιά ερωτική ικανοποίηση. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες σας δίνουν εφόδια και διεξόδους με ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε έντονη την παρουσία σας παντού. Οι νύχτες του Αυγούστου βοηθούν τις επιδιώξεις σας. Ας είστε έτοιμοι κάθε στιγμή για το αναπάντεχο. Συμπτώσεις, γνωριμίες, προτάσεις και προσκλήσεις θα αναμοχλεύσουν πολλές φορές τις συγκινήσεις και τους πόθους σας. Ο Αύγουστος προβλέπεται μήνας έντονου πάθους και κατάλληλος για δυνατές απολαύσεις. Αφήστε κάποια περιθώρια στα γεγονότα που σας αφορούν να αποδείξουν το χαρακτήρα τους και μην ταλαιπωρείτε τη φαντασία σας με υποθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΕΧΤΡΑ TIP
Αποφύγετε να μπαίνετε στο στόχαστρο αθέατων σκο- πευτών του ερωτικού σας περιβάλλοντος. Είναι καλό να είστε αντικεί- μενο θαυμα- σμού, αλλά όχι να σας βλέπουν σαν θήραμα.



Καρκίνος

ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ Η συνάντηση του Άρη και του Δία στο ζώδιό σας προβλέπεται να κάνει ξεχωριστό το φετινό καλοκαίρι. Η πληθωρικότητα του χαρακτήρα σας θα αποδειχθεί προωθητική των επιθυμιών σας και θα αναστείλει τις επιφυλάξεις σας κάτω από την κάθετη επιρροή του Άρη και του Δία. Η μεταβλητότητα των καταστάσεων και η κυκλοθυμία της διάθεσής σας θα φτιάξουν μια έντονη και πολύ ενδιαφέρουσα καθημερινότητα. Όσοι είστε μόνοι θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και κάποιον από αυτούς θα κατακτήσετε ερωτικά. Όσοι είστε δεσμευμένοι, κάτω από την επιρροή του Άρη και του Δία, θα ανανεώσετε τους όρκους αγάπης μεταξύ σας αποδεικνύοντας εκ νέου πόσο απαραίτητος είστε ερωτικά για το σύντροφό σας. Το θάρρος και ο χαρακτήρας σας θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι κακοτοπιές. Σε κοινωνικό επίπεδο αποφύγετε ό,τι μπορεί να σας εκθέσει, οι μεγάλες παρέες θα σας κουράσουν αλλά μην απομονωθείτε.

ΕΧΤΡΑ TIP
Αυτή την εποχή μη διστάσετε να κάνετε κάτι παράτολμο και δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, γιατί δεν πρόκειται να σας προδώσει με τίποτα.



Λέων

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ Η περίοδος του Αυγούστου προβλέπεται σημαντική και καθοριστική. Συμπίπτει με τα φετινά σας γενέθλια και σας δίνει την ευκαιρία να αποδράσετε σε ερωτικούς παραδείσους. Τα άγχη για τις υποχρεώσεις σας θα τα παραμερίσετε, γιατί έχετε δικαίωμα στην απόλαυση και στην ξεκούραση. Η μεγάλη γκάμα των ενδιαφερόντων σάς κάνει πιο ευέλικτους και πιο σταθερούς σε μια εποχή που πολλοί θα καταφύγουν στη συμπαράστασή σας. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι επαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Οι αντιθέσεις και οι ζήλιες δεν θα λείψουν, αμυνθείτε έξυπνα όμως για να έχετε τις λιγότερες απώλειες. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Αύγουστος θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, τόσο στον έρωτα όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα αποδειχτεί πολύτιμος και οι διακοπές θα πάρουν άλλη διάσταση αιφνίδια, εξαιτίας συγκυριών, σπουδαιότερη των οποίων θεωρείται μια νέα αγάπη.

ΕΧΤΡΑ TIP
Προσπαθήστε να ελέγξετε την έμφυτη ματαιοδοξία σας και σε μια εποχή κρίσης, όπως η τωρινή, μην κάνετε επίδειξη δύναμης και αφθονίας.




Παρθένος

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Το φετινό Αύγουστο θα διεκδικήσετε πολλά από τα όνειρά σας και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινή σας ζωή. Η γενικότερη κρίση σάς επηρεάζει λιγότερο και ο διελαύνων Πλούτωνας από τον Αιγόκερω υποστηρίζει τις επιδιώξεις σας. Ο Άρης και ο Δίας, από τη θέση του στον Καρκίνο, γίνονται αιτία να αξιοποιήσετε φιλίες ή να δημιουργήσετε καινούριες, κάτι που θα αποδειχτεί πραγματικός θησαυρός για εσάς. Όλα θα λειτουργήσουν μέσα από καθορισμένα πλαίσια, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας το πρώτο δεκαπενθήμερο τονίζει τον παράγοντα της τύχης στα ερωτικά σας. Έτσι, το καλοκαίρι αυτό στήνει ένα καλό σκηνικό για εσάς τόσο στα αισθηματικά όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Τολμήστε όσα διστάζατε μέχρι τώρα, προβάλετε τον εαυτό σας σε χώρους που θέλετε να κατακτήσετε, επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες διαθέσεις με εσάς και ξεχάστε για όσο μπορείτε τα οικονομικά σας άγχη και την κρίση της εποχής. Ένα αγαπημένο σπορ θα τόνωνε τη φόρμα σας, που σε συνδυασμό με τον καλοκαιρινό ήλιο θα έκανε τις προκλήσεις σας πιο συγκεκριμένες. Όσο για ταξίδια, διαλέξτε μέρη που διεγείρουν τη φαντασία σας και όχι εκείνα που σας επιβάλλουν τρίτοι.

ΕΧΤΡΑ TIP
Συνδυάστε το τερπνόν μετά του ωφελίμου έτσι ώστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες για χαρά, αλλά και τις ευχάριστες εκπλήξεις και συμπτώσεις που θα δώσουν άλλο χρώμα στο καλοκαίρι σας.



Ζυγός

ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΗ Το καλοκαίρι του 2013 είναι εδώ κι εσείς φαίνεστε έτοιμοι για να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείστε. Οι σειρήνες των πειρασμών θα σας αφυπνίσουν και ο Αύγουστος σας οδηγεί έτσι ώστε να έχετε αιφνίδιες και απίθανες εμπειρίες, τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Η πανσέληνος του Αυγούστου θα προβάλει τις ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας και θα σας ωθήσει σε μια συμπεριφορά που θα εκπλήξει και εσάς τους ίδιους. Οργανώστε τις κινήσεις σας αποφεύγοντας περιττές συναναστροφές και επιμεληθείτε καλύτερα τις σχέσεις σας. Ο Αύγουστος μπορεί να σας κάνει ερωτευμένους και αναμφίβολα δυναμικούς στο να επιβάλετε τη νέα σας κατάσταση στους χώρους που κινείστε. Στις διακοπές ταξιδέψτε σε μέρη που συνδυάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά που σας αντιπροσωπεύουν, δηλαδή κοσμική ζωή, ήλιο, θάλασσα και εναλλακτικές συντροφιές. Ο Άρης και ο Δίας, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνουν περιζήτητους σε συντροφιές. Οι μεγάλες παρέες είναι το πλεονέκτημά σας, ενώ αποκτάτε διαβατήριο εισόδου στη ζωή κάποιων ανθρώπων.

ΕΧΤΡΑ TIP
Βρείτε έναν πρόθυμο ώμο για να ακου- μπήσετε και αφήστε τον να σας οδηγήσει εκεί που θέλει. Δεν βλάπτει πού και πού να αφή- νετε τα ηνία της σχέσης για να την οδηγήσει ο άλλος.



Σκορπιός

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Παρά την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, τυγχάνει να ευνοείστε από την επιρροή του Άρη και του Δία που διατρέχουν τον Καρκίνο. Επομένως, έχετε όλες τις προϋποθέσεις να επεκτείνετε τις δυνάμεις επιρροής σας εκεί που θέλετε να βγείτε νικητές. Η εποχή που διανύουμε θα σας προμηθεύσει με γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν τη στάση σας σε σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα στο μέλλον. Προβλέπονται αποφάσεις που θα διευκολύνουν τα συμφέροντά σας. Πολλοί από εσάς θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ενώ άλλοι θα ορίσετε καινούριους στόχους. Στα ερωτικά σας θα κινηθείτε διακριτικά, αλλά στην ουσία θα αποτελέσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, αυτό θα καταφέρετε να μη φανεί στα αδιάκριτα μάτια τρίτων. Ο Αύγουστος αποτελεί το επίκεντρο της ευστοχίας σας και της επιρροής σας στον περιβάλλοντα κόσμο σας. Σας βοηθά να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους και σας δίνει αναπνοές αποτελεσματικότητας. Η απλότητα της συμπεριφοράς σας και η γοητεία της εικόνας αποτελούν πλεονεκτήματά σας.

ΕΧΤΡΑ TIP

Μια γνωριμία, ένας άνθρωπος, μια καινούρια αγάπη θα παίξουν σημαντικό ρόλο το διάστημα αυτό, γι’ αυτό κυκλοφορήστε έξω!




Τοξότης

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ Το καλοκαίρι αυτό σας βρίσκει σε μια έντονη δραστηριότητα. Η ερωτική σας ζωή αλλά και διάφοροι πρακτικοί παράγοντες θα σας απασχολήσουν. Δεν ευνοείστε ιδιαίτερα, αλλά στις περισσότερες προσπάθειές σας τα αποτελέσματα θα είναι επιτυχή. Ακόμα και στις αναμετρήσεις σας θα βγείτε κερδισμένοι. Ο Αύγουστος είναι καλύτερος μήνας, αλλά όχι ήρεμος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη στην Παρθένο δυσκολεύει τη συνείδησή σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο σας δίνει ευκαιρίες κατάκτησης και ερωτικής πανδαισίας. Κάποιες λεπτομέρειες των συνηθειών σας μπορεί να αλλάξουν αυτή την περίοδο, αλλά σύντομα πείθεστε για τη σκοπιμότητά τους. Συγκριτικά με προηγούμενα έτη, οι διακοπές σας προβλέπονται πιο στρωτές και με λιγότερα απρόοπτα. Ερωτικά κάποια νέα γνωριμία έχει όλες τις προϋποθέσεις να δεθεί μαζί σας και να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα προοπτική για το μέλλον. Προσοχή σε όσα δηλώνετε και κάνετε υπό το κράτος του ενθουσιασμού. Αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό, προβλέπεται να αποκτήσετε μονιμότερα ερείσματα στη χώρα προορισμού σας

ΕΧΤΡΑ TIP
Προσθέστε πολλά βέλη στη φαρέτρα σας και δώστε στο ερωτικό σας κυνήγι νόημα. Η ζωή και ο έρωτας είναι για τους τολμηρούς. Μην το ξεχνάτε.



Αιγόκερως

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Δίας και Άρης απέναντι από το ζώδιό σας είναι ένα μεγάλο ερωτικό δέλεαρ για το καλοκαίρι αυτό. Οι ερωτικές προκλήσεις θα είναι χαρακτηριστικές, όπως οι αντικαταστάσεις παλιών συντρόφων με καινούριους. Ενδιαφέρον θα έχουν οι νέες προτάσεις ή προσκλήσεις που θα σας γίνουν από αγαπημένους σας γνώριμους. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη και ορισμένες φορές εριστική. Εσείς καλλιεργήστε πνεύμα διαλλακτικότητας και αποφύγετε συγκρούσεις και αντιθέσεις. Πολλά θα διαδραματιστούν, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τη λογική και την ψυχραιμία σας. Ο Αύγουστος είναι εξαιρετικά ερωτικός αλλά και εύφλεκτος. Σας δίνει μεγάλες ευκαιρίες κατάκτησης, αλλά ουσιαστικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον παίξουν εκείνοι που θα σας εμπνεύσουν να τους ερωτευτείτε. Σε όλο αυτό το πανδαιμόνιο του καλοκαιριού, μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και μην ξεφύγετε από μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Πάντως έχετε όλες τις προϋποθέσεις να ζήσετε τον έρωτά σας ουσιαστικά και απολαυστικά, όπως και πολλοί από εσάς να νιώσετε για πρώτη φορά έντονη την ανάγκη να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας.

ΕΧΤΡΑ TIP
Ακόμα κι αν επιλέξετε ήσυχα μέρη διακοπών, είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά δεν θα πλήξετε, αφού έλκετε το ενδι- αφέρον όπου κι αν βρεθείτε με την προσω- πικότητά σας.




Υδροχόος

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Λίγο ο Κρόνος στο Σκορπιό και λίγο ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργούν μικρά εμπόδια στο να επιβάλετε το πρόγραμμα που θέλετε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Επειδή όμως σας διακατέχει δαιμόνιο πνεύμα και πολλές ικανότητες χειρισμού καταστάσεων, θα καταφέρετε στο τέλος να κάνετε το δικό σας. Η περίοδος αυτή θα σας εμπνεύσει και θα βγάλει στην επιφάνεια κρυφές πτυχές του ερωτικού σας ταμπεραμέντου. Αν μείνετε εντός πόλης, θα έχετε πολλές αφορμές για να περάσετε αιφνίδια ευχάριστα, με έναν περίεργο τρόπο όμως. Ο από μηχανής θεός του έρωτα θα παρουσιαστεί απρόσμενα, αλλά μη χάσετε τη συνάντησή σας μαζί του. Ο Αύγουστος θα λειτουργήσει διπολικά: Θα υπάρχουν ήρεμες αλλά και έντονες στιγμές. Θα έχετε όλων των ειδών τις ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να ερωτοτροπήσετε αλλά και να ξεκουραστείτε. Η επίδραση της Αφροδίτης στο δεύτερο δεκαπενθήμερο γίνεται πιο έντονη στη ζωή σας. Τα φεγγάρια του Αυγούστου θα κάνουν έντονες τις νύχτες σας και θα διαγράψουν με αχνές γραμμές τις αρετές της ψυχής σας.

ΕΧΤΡΑ TIP
Ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα. Στροβιλιστείτε με τον αγαπη- μένο σας στους ήχους της απαλής μουσικής και αφεθείτε στο ρεύμα των γεγονότων.



Ιχθύες

ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ Είστε ευνοημένοι και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και ικανοποιητικά. Άγχεστε φυσικά για την κρίση και ενδεχομένως και για την ερωτική σας ζωή. Ο Αύγουστος όμως λειτουργεί θεραπευτικά και αναζωογονητικά για όσους περιμένετε κάτι καινούριο να προκύψει. Είστε από τους λίγους ζωδιακούς τύπους που δέχονται θετικές πλανητικές επιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα διευκολυνθείτε ή η ερωτική σας έκφραση δεν θα συναντήσει εμπόδια. Άρης και Δίας μαζί στον Καρκίνο ευνοούν τις ερωτικές σας κατακτήσεις, ενώ η Αφροδίτη στην Παρθένο το πρώτο δεκαπενθήμερο προσδίδει μια ατμόσφαιρα ποιότητας στο ερωτικό σκηνικό που θα στήσετε. Το καλοκαίρι αυτό αποδεικνύεται γενναιόδωρο απέναντί σας. Ελέγχετε τις ιδιοτροπίες και τις εξαρτήσεις σας, ενώ η επέμβασή σας στη ζωή των άλλων γίνεται πιο καταλυτική. Καλό, όμως, είναι να μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας. Αισθηματικά βγαίνετε κερδισμένοι στην αναμέτρησή σας με τον έρωτα και παρά τις μέχρι τώρα επιφυλάξεις στο τέλος δικαιώνεστε.

ΕΧΤΡΑ TIP
Ένας έντονος τρόπος διακοπών θα συμβάλει στη συντήρηση του κοινωνικού σας μύθου. Τα ημίμετρα δεν είναι για σας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK