Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply

Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα “agroemporium”συνδέει παραγωγούς, συσκευαστές και μεταφορείς με αγοραστές σε όλη την Ευρώπη

Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply

Η Warplyδημιούργησε και λανσάρει το agroemporium.com,τη νέα ηλεκτρονική πλατφορμα πωλήσεων και παραγγελιών για τον αγροτικό κόσμοσε όλη την Ευρώπη. Πρόκειταιγια ένα καινοτόμοecommerce site που «συνδέει» διαδικτυακά επαγγελματίες - αγρότες, παραγωγούς, συσκευαστές και μεταφορείς- με εμπόρους λιανικής και αγοραστές. Μέσα από το agroemporium.com οι εμπλεκόμενοι μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αγροτικά προϊόνταχωρίς μεσάζοντες, ενώ συγχρόνως έχουν διευκολύνσεις και σε όλα τα στάδια της συναλλαγής - συμπεριλαμβανομένων νομικών εγγράφων όπως ηλεκτρονικό συμβόλαιο πώλησης, κα.

Κλείσιμο

Το agroemporium.comλειτουργεί κυρίως μέσω της διαδικασίας της δημοπρασίαςγια την καλύτερη τιμή διάθεσηςτων προϊόντων. Ο παραγωγός ανεβάζει μια αρχική τιμή πώλησης που ανάλογα με την ζήτηση αλλάζει (real-timebidding). Ο πελάτης-έμπορος λιανικής αντίστοιχα, μπορεί να βρει αγροτικά προϊόντα από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, να κλείσει τις συμφωνίες του τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους μεταφορείς των προϊόντων και να πληρώσει με την παραλαβή, σύμφωνα με την λίστα ποιότητας που έχει προσυμφωνηθεί μέσα από το agroemporium.com

Στο πλαίσιο προώθησης του “agroemporium”, η Warply θα συμμετάσχει στην 26η DETROPBOUTIQUE τη “Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και έμποροι μπορούν να επισκεφτούν στην έκθεση το Περίπτερο 13, stand 54a για μια πλήρη περιγραφή και επίδειξη της πλατφόρμας agroemporium.comκαι των δυνατοτήτων της.

Σχετικά με την Warply

 

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο MobileMarketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “InnovativeMobileCompany” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “WarplyEngage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών. Στη Warply ανήκει και το “Warply Ad Network”, το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδασε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα   και την Κύπρο, με πάνω από 80 mobileapps και mobilesites και με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. 

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warplyστο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και  Facebook.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης